Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Τα είπαν... και τα συμφώνησαν οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού

Δελτίο τύπου Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού
Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 06:00 μ.μ. στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας ενημέρωσε τους φορείς και τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού (Ευρωπός, Άγιος Πέτρος, Τούμπα, Πολύπετρο, Μεσιά) για θέματα που αφορούν την ενότητα.


Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία οι εκπρόσωποι φορέων και οι κάτοικοι υπέβαλλαν ερωτήματα, κατέθεσαν προτάσεις και ενημέρωσαν για προβλήματα που τους απασχολούν.

Στην συνάντηση τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν, ο Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Αριζάνης, Αθανάσιος Τζούρτζος, Ιωάννης Αδαμόπουλος, Ιωάννης Συμεωνίδης και Γιώργος Γεωργίτσαρος, οι Πρόεδροι της ΔΕΥΑΠ Χρήστος Καραθόδωρος και του Νομικού Προσώπου Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Δουλκερίδης και ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Ντάτος.

Συμμετείχαν Εφημέριοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Τοπικοί Σύμβουλοι Κοινοτήτων Πρόεδροι και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων, Πρόεδροι και μέλη Αθλητικών Συλλόγων, Εκπαιδευτικοί και Εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, Εκπρόσωποι Εκκλησιαστικών Επιτροπών και πλήθος κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού.

Την πολύ ενδιαφέρουσα τρίωρη συζήτηση τίμησαν με την παρουσία και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις τους οι πρώην Δήμαρχοι Ευρωπού Γιώργος Γίτσος και Ευθύμης Κουρτζανίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.