Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 23/1/2020, 08:45 μ.μ.

Συνελήφθη 23χρονος στις Σέρρες για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών
Οι στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό ενός κλεμμένου οχήματος που οδηγούσε 23χρονος αλλοδαπός και μετέφερε 11 μη νόμιμους αλλοδαπούς.


Συγκεκριμένα, χθες (22 Ιανουαρίου 2020) τα ξημερώματα, από κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, εντοπίστηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης το όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, ωστόσο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε σε προστατευτικές μπάρες. Στη συνέχεια ο 23χρονος διέφυγε πεζός και μετά από έρευνες των αστυνομικών εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Στο όχημα μετέφερε συνολικά 11 αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν στη χώρα την προηγούμενη ημέρα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όπως διαπιστώθηκε το όχημα είχε κλαπεί τον Δεκέμβριο του 2019 από περιοχή της Αττικής.

Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Συνελήφθη 36χρονος στην Αλεξάνδρεια για παράνομη οπλοκατοχή
Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη χθες (22 Ιανουαρίου 2020) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, 36χρονος ημεδαπός, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 36χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 πιστόλια των 9 χιλιοστών,

4 γεμιστήρες,

105 φυσίγγια των 9 χιλιοστών,

1 κυνηγετική καραμπίνα και

43 κυνηγετικά φυσίγγια.

Επιπλέον στην αυλή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.