Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Έπαιξε… μπάλα και στην Αθήνα η «Μάντσεστερ» του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Μία μεγάλη εμπειρία έζησε από τις 27-29 Δεκεμβρίου στην Αθήνα το αγωνιστικό τμήμα της «Μάντσεστερ» του Αλέξανδρου Κιλκίς. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έλαβε μέρος στο Τουρνουά Novus Cup που διεξήχθη στην Γλυφάδα, στο οποίο συμμετείχαν και τα Τμήματα Υποδομής μεγάλων ΠΑΕ της χώρας.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς κατέβηκε στην Κατηγορία Κ12 (2008-2009) και την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο. Το μεγάλο ταξίδι σαφώς και έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί με 3-1.

Το επόμενο πρωινό η «Μάντσεστερ» βρήκε απέναντί της την United Καλαμαριάς. Γρήγορος ρυθμός, παρά το κρύο, ωραίες συνεργασίες και νίκη με 2-1. Έτσι η πρόκριση θα κρίνονταν στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής με την Ακαδημία Lindo.

Η «Μάντσεστερ» ήθελε τη νίκη, ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να επικρατήσει μένοντας στο τελικό 3-3 και χάνοντας για λίγο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το πρωί της Κυριακής αγωνίστηκε σε παιχνίδι κατάταξης με τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να έχουν να αντιμετωπίσουν και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, όμως να δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία, να βρίσκονται ισόπαλες 1-1, και τελικά τον Αλέξανδρο να επικρατεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Η αποστολή επέστρεψε στο Κιλκίς το απόγευμα της 30ης Δεκεμβρίου, και σίγουρα αυτό το ταξίδι θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες των μικρών ποδοσφαιριστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.