Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Δυναμικά ξεκίνησε το 2020 για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Η νέα χρονιά ξεκίνησε σε ρυθμούς παράδοσης για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανού Κιλκίς. Το Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων του Πολιτιστικού μας συλλόγου συμμετείχε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Ορθόδοξου Μακεδονικού Παρατηρητηρίου που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στο Café-bar RITZ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το χορευτικό μας παρουσίασε θρησκευτικούς χορούς της Καππαδοκίας και παράλληλα ανέλυσε το βαθύτερο νόημά τους και τη σημασία τους για τη θρησκευτική και λαογραφική παράδοση της περιοχής της Ανατολίας. Θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια το χοροδιδάσκαλό μας κο Κλεομένη Κατσαρη και όλους τους χορευτές και τις χορεύτριές μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση και να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκλησή τους.

Επίσης αισθητή ήταν και η παρουσία μας σε εκδηλώσεις για την κοπή της καθιερωμένης πίτας άλλων πολιτιστικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. Ασφαλώς ξεχώρισε η παρουσία του συλλόγου μας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ο.Π.Σ.Ε. ( Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων) Β. Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η ΜΠΙΓΑ». Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο Γραμματέας κος Θεόδωρος Τσακιρίδης και η Ταμίας κα Χριστίνα Τζίρογλου.

Επίσης στις 18 Ιανουαρίου παρευρεθήκαμε στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Θεόδωρος ο Γαβράς που πραγματοποιήθηκε στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου κας Κυριακής Μαστορίδου, ενώ στις 25 Ιανουαρίου δώσαμε το παρών στην κοπή πίτας και τον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» κατόπιν προσκλήσεως του Δ.Σ. του συλλόγου. Και στις δύο προαναφερθείσες εκδηλώσεις το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Δημήτριος Παυλακούδης. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους τους συλλόγους και τα μέλη τους και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την εκδήλωση κοπής της πίτας του δικού μας συλλόγου!

Υπογράφουν εκ μέρους του Δ.Σ.
Δημήτριος Χ. Παυλακούδης, Πρόεδρος
Θεόδωρος Τσακιρίδης, Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.