Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Εθελοντική αιμοδοσία στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή του ανθρώπου και ένας από τους πολλούς τρόπους εκδήλωσής της, η αιμοδοσία, είναι αληθινή πράξη αγάπης.

Ο Δήμος Κιλκίς και το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ενώνουν τις δυνάμεις τους και με αφορμή την 14η Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα αγάπης, διοργανώνουν αιμοδοσία ως ελάχιστη έκφραση προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο.

Η πρώτη κοινή αιμοδοσία των δύο φορέων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς από τις 10:00 έως τις 13:00.

Παράλληλα στο χώρο της αιμοδοσίας θα γίνει δειγματοληψία στοματικού επιχρίσματος για υποψήφιους δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με το Σύλλογο ‘’Όραμα Ελπίδας’’.

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να συμμετάσχουν μαζικά στην εθελοντική αιμοδοσία δίνοντας ένα πολύτιμο δώρο ζωής στο συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.