Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΚΚΕ: Λαϊκό γλέντι στην Κορομηλιά Κιλκίς

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ, στα πλαίσια της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, πραγματοποιεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην Κορομηλιά (στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου), λαϊκό - ποντιακό γλέντι, με τους αδερφούς Ιακωβίδη (στα πλήκτρα και στα ντραμς), τον Τάσο Ευτυχιάδη (στη λύρα) και τον Αργύρη Μάτζιο (στο κλαρίνο). 


Στο λαϊκό γλέντι θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων για οξυμένα προβλήματα του Κιλκίς, ειδικά στην Εκπαίδευση, την Υγεία και την Πρόνοια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.