Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Μεγάλη φυτεία κάνναβης σε δύσβατη ορεινή περιοχή εντόπισαν Σερραίοι αστυνομικοί (Φωτογραφίες, Video)

Κατασχέθηκαν πάνω από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης και περισσότερα από 118 κιλά φυτικά αποσπάσματα κάνναβης
Μεγάλη φυτεία κάνναβης εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Για την υπόθεση συνελήφθη το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου 2019 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας 35χρονος αλλοδαπός και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 35χρονου αλλοδαπού συνεργού του. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης και εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα, μετά οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν συνολικά 1.056 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 2,5 έως 4 μέτρα, που τα καλλιεργούσαν μαζί με συνεργούς τους σε δύσβατη ορεινή περιοχή των Σερρών και τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 118 κιλών και 955 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

Εκτιμάται ότι το παράνομο οικονομικό όφελος που θα αποκόμιζαν από την παράνομη δραστηριότητά τους ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/2392991254142626/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.