Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (30 Σεπτεμβρίου 2019) τα ξημερώματα στους Ευζώνους Κιλκίς, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 48χρονος ημεδαπός και ένας 31χρονος αλλοδαπός, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και συμμορία, περιλαμβάνονται ακόμη τρεις ημεδαποί συνεργοί τους, από τους οποίους ένας 51χρονος, ένας 40χρονος και μία 57χρονη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 48χρονος ενεργώντας μαζί με τους υπόλοιπους ημεδαπούς, απέκρυψε στο όχημά του πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, τα οποία μετέφερε σε σημείο κοντά στη συνοριογραμμή, από όπου τα παρέλαβε ο 31χρονος αλλοδαπός και τα εισήγαγε παράνομα στη χώρα.

Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.930 πακέτα τσιγάρων και 80 συσκευασίες με καπνό, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Επίσης κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα του 48χρονου ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας, το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του και 2 κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.