Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (28/6/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς 
Πρωτιές για «Ίντερ» και «Μάντσεστερ»! 
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε με τέσσερα αγωνιστικά τμήματα στο 2nd Atermon Youth International Soccer Festival από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου.

Η πορεία των ομάδων μας ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, καθώς κατέκτησε δύο πρωτιές με τις "Ίντερ" και "Μάντσεστερ", μια δεύτερη θέση με την "Ρεάλ", με την U15 να έχει και αυτή αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Τα βρέφη στο νερό
Το νέο τμήμα της Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς, ξεκίνησε τις προπονήσει.  Το Baby Swimming από την αρχή κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς οι γονείς με τα λίγων μηνών παιδιά τους ήρθαν σε πρώτη επαφή με το νερό. Τα βρέφη έχουν άγνοια κινδύνου, το νερό είναι κάτι που τους αρέσει, μιας και το έχουν συνηθίσει κατά τη περίοδο του τοκετού. Όσοι νέοι γονείς ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα μπορούν να απευθύνονται στο 23410 70313 και στην γραμματεία του Αθλητικού μας Κέντρου

Εντείνονται τα μαθήματα Κολύμβησης
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Τα κολυμβητικά μας τμήματα έχουν γεμίσει για τα καλά, με τους εκπαιδευτές μας να καταθέτουν τα διαπιστευτήριά τους, και με το οργανωμένο πρόγραμμα να αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους γονείς και παιδιά. Ελάχιστε θέσεις έχουν απομείνει πια. Προλάβετε και κλείστε θέση άμεσα.

Διασκέδαση και παιχνίδι στον παιδότοπο 
Τσουλήθρα στα φουσκωτά, εξερεύνηση στο κουκλόσπιτο, παιχνίδια με τους παιδαγωγούς μας. Βόλτες στην πίστα με τα αυτοκίνητα. Όλα αυτά στον Παιδότοπο του Αθλητικού μας Κέντρου.

Aqua Pilates στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Υγεία και ευεξία προσφέρει στις κυρίες μας το μάθημα Aqua Pilates. Γυμναστική στο νερό για καλύτερη φυσική κατάσταση και διασκέδαση με χορό.

Θερινά τμήματα Τεχνικής
Με τα μικρά και ολιγομελή τμήματα, οι προπονήσεις της τεχνικής γίνονται με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στους προπονητές μας να διδάξουν τα μυστικά της μπάλας στους ποδοσφαιριστές μας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 23410 70313, αλλά μπορούν να απευθύνονται και στην γραμματεία του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.