Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (14/6/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Πρωταθλητής Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς! 
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς στέφθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Μακεδονίας στην Κ12 με το Τμήμα «Ίντερ» καθώς επικράτησε στον μεγάλο τελικό με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι του Π.Α.Ο.Δ. (κ.α. 1-1) το απόγευμα του Σαββάτου. Μια τεράστια πραγματικά επιτυχία για την Ακαδημία μας, μιας και συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα.

Το πλαστικό γήπεδο της Μίκρας ήταν γεμάτο από γονείς. Οι ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάθος, ποιότητα και ένταση, κυνηγούσαν κάθε μπάλα και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Ο Π.Α.Ο.Δ. πέτυχε από στατική φάση το 1-0 στο 6’, και από εκεί και πέρα τα παιδιά μας έπαιξαν κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Δημιούργησαν έξι κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα, με την αντίπαλη ομάδα να έχει μόνο μια τελική στο τέρμα.

Τελικά η υπεροχή «καρποφόρησε» τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Ο Κ. Θεοδωράκος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, και ο Βαγγέλης Γκιόκα με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, και το έστειλε στα πέναλτι.

Εκεί ευστόχησαν οι Δημήτρης Χριστοφορίδης, Κώστας Γρηγοράκης και Κώστας Θεοδωράκος, με τον Μιχάλη Θεοδωράκο να αποκρούει δύο εκτελέσεις και το τρόπαιο να έρχεται στο Κιλκίς!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους προπονητές τους Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη, στο τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας μας Νίκο Μούρο και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην κατάκτηση του τίτλου!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Θεοδωράκος, Χριστοφορίδης, Παυλίδης, Γρηγοράκης, Μαυροκεφαλίδης, Καναρίδης, Κότσι, Γκιόκα, Μπουρλής, Κακαβίτσας, Καλπάκης, Τσουτσουλίγκας, Κ. Θεοδωράκος, Ορμανίδης, Σέιντα, Αναστασούδης, Γρίβας.

Πανδαισία ποδοσφαίρου στο Alexandros Sports Center!
Την Ακαδημία Ντίνος Κούης φιλοξένησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του τη Κυριακή 9 Ιουνίου, με επτά αγώνες να λαμβάνουν χώρα στο Alexandros Sports Center.

Ντέρμπι ανάμεσα σε «Μπάρτσα» και Κούη 2011 με τα παιδιά του Κώστα Τσακιρίδη να «μάχονται» μέχρι τέλους.

Η «Τσέλσι» του Κώστα Ντουντούκη στα Κ9 έδειξε και πάλι την ποιότητα στο παιχνίδι της απέναντι στον Κούη 2010 και έφτασε σε νικηφόρο αποτέλεσμα. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι της «Σεβίλλης» του Γιάννη Ιασωνίδη στην Κ10, με την «Γιούβε του Αλέξανδρου Δούγια στα Κ9 να μην έχει προβλήματα πετυχαίνοντας αρκετά γκολ.

Συναρπαστικό ματς ανάμεσα σε «Μάντσεστερ» και Κούη 2009, ενώ στο τέλος κρίθηκε η αναμέτρηση της «Ατλέτικο» του Βασίλη Ορμανίδη στα Κ11.

Αγώνα έδωσε και η Κ15 του Βασίλη Παμπορίδη που επιβλήθηκε 6-1 του αντίστοιχου τμήματος του Ντίνου Κούη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.