Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Κιλτίδης: "Μη σπέρνετε μίσος και συκοφαντίες"

Υπογράφει ο Κωσταντίνος Β. Κιλτίδης
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής,Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας
Έγραψα για τον προσωπικό φανατισμό, ότι είναι ο πλέον απάνθρωπος των φανατισμών. Δεν είμαι ο αγιότερος, ο σοφότερος ή ο ικανότερος των πολιτικών. Πίστεψα τα νάματα και τα ζώπυρα του Ελληνισμού, τα θεμέλια της κοινωνίας και την βιωματική πολιτική. 

Αρνούμαι τον διχασμό και το μίσος. Σιχαίνομαι τις συκοφαντίες. Υπάρχουν κομματικοί αγώνες που πρέπει να δοθούν δημοκρατικά για την Νέα Δημοκρατία. Να μεγαλώσει και να κυβερνήσει για το καλό των πολιτών και της Πατρίδος.

Η απλή αναλογική δρομολογεί και επιβάλει συνεργασίες στους Δήμους. Έχουμε ανάγκη από ικανούς Δημοτικούς Συμβούλους και Δήμαρχο με αναφορά αξιακού συστήματος Ελληνότροπου.

Υπάρχουν περισσότεροι του ενός για τη θέση του Δημάρχου στο Κιλκίς και την Παιονία. Πλειάδα δε επίδοξων Δημοτικών Συμβούλων. Δεν γίνεται να σπέρνετε το μίσος και η συκοφαντία. Οι πολίτες στις μικρές κοινωνίες μας γνωρίζουν. Δεν θα φταίνε αυτοί αν ποδοπατήσουν όσους επίμονα σέρνονται.

Η προτροπή του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη από το ανώτατο όργανο του κόμματος,για επιλογή ελεύθερη από τον ιδεολογικό μας χώρο ισχύει στο ακέραιο. Δεν είμαστε άραγε ικανοί ούτε για τον κοινό τόπο των κοινωνιών των δήμων μας να συνομιλήσουμε και να επιλέξουμε; 

Δεν ανέχομαι και δεν συμμετέχω στην μικροπολιτική της μιζέριας και του εκφυλισμού. Αγωνιστείτε για την εκλογή στην Περιφέρεια που έχει κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Πάνω από όλα όμως δώστε τον αγώνα σας για τις Ευρωεκλογές, κρίνεται η τύχη της Πατρίδος. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι άλλο μετά την συμφωνία των Πρεσπών θα δώσουν οι προσκυνημένοι.

Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι φραγμός στον κατήφορο!

Στάθηκα όρθιος, θα πορευτώ στους δρόμους της πίστεως ιδεών και αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.