Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ήττα για τον Αλέξανδρο
Χωρίς θετικό αποτέλεσμα ήταν η προτελευταία αγωνιστική, και τελευταία εκτός έδρας, για την A’ ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Με ήττα μάλιστα 3-0 στην Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Αλέξανδρου δέχεται φέτος 3 γκολ σε ένα παιχνίδι και σε μια χρονιά που η άμυνα του κατέχει την 3η καλύτερη θέση πίσω από τους δυο πρωτοπόρους. 

Οι πολλές απουσίες, η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος και η ποιότητα του αντιπάλου καθιστούν την ήττα ως λογικό επακόλουθο. Η ομάδα του Αλεξάνδρου απείλησε πρώτη στο 6’ όταν σουτ του Μπουλγουρίδη πήγε corner μετά από απόκρουση. Την ίδια τύχη είχε και σουτ του Αηδονίδη στο 22’. Στο 32’ ο Αλέξανδρος είχε καλή ευκαιρία για γκολ μετά από συνεργασία Προβατίδη – Σερταρίδη. Στο 33’ και σε ανυποψίαστη φάση έγινε το 1-0 όταν από εκτέλεση φάουλ από το κέντρο και τον άξονα η μπάλα έφτασε σε επιθετικό στην περιοχή και σημείωσε το τέρμα. 

Ο Αλέξανδρος είχε έλεγχο του παιχνιδιού, ανέκοπτε επιθέσεις και προσπαθούσε να δημιουργήσει δικές του ώστε να ερθει το γκολ το οποίο όμως ήρθε για τον αντίπαλο στο 56’ όταν σε χαμηλή σέντρα σουτ από τον έξω αριστερά διάδρομο η μπάλα κόντραρε σε επιθετικό και κατέληξε στα δίχτυα. Το 3-0 έγινε στο 73’ όταν από λάθος του διαιτητή όπου επιθετικός σταμάτησε την μπάλα με το χέρι στο κέντρο του γηπέδου, τροφοδότησε συμπαίκτη του ο οποίος σε τετ-α-τετ έκανε το γκολ. 

Άλλη μια ευκαιρία για τον Αλέξανδρο για γκολ υπήρχε στο 82’ σε σουτ το Προβατίδη η μπάλα πήγε out ενώ δυο φορές που χρειάστηκε ο Ζάικος δήλωσε παρόν σε αποκρούσεις τετ-α-τετ στο 44’ & 52’ αντίστοιχα. Η τελευταία αγωνιστική είναι την επόμενη Κυριακή με την ιστορική και φορμαρισμένη ομάδα του Πανσερραϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Σύνθεση : Ζάικος, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Κάργας, Τσαταλμπασίδης, Σερταρίδης, Αηδονίδης( 46’ Καραγιάννης), Βόσδου, Σαλπιγγίδης, Προβατίδης, Κερτούκα (73’ Σαββόπουλος).

Νίκη για τις Ελπίδες
Με νίκη συνέχισε η Β´ ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στο πρωτάθλημα της A’ κατηγορίας, που επικράτησε επι της Δόξας Χέρσου με σκορ 2-1 εκτός έδρας.

Η ομάδα των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας έδειξαν από την πρώτη στιγμή την διάθεση για θετικό αποτέλεσμα, επέβαλαν τον ρυθμό τους και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο .

Στο 19´ καλό σουτ του Μπούνζτρα πέρασε ελάχιστα out και κόντρα στη ροή του αγώνα στο 22’ η γηπεδούχος έκανε το 1-0 .

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων αντέδρασαν άμεσα, στο 25’, και στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, με φανταστικό συνδυασμό passing game ο Μαχμουτάι με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία της αντίπαλης εστίας από το ύψος της περιοχής πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Ελπίδων ανέβασε στροφές, δημιουργώντας φάσεις και στο 74’ με τον Παπαδόπουλο να χάνει τετ-α-τετ. Στο 75’ ο Ζαφειρόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι, η εκτέλεση του οποίου όμως αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σιαπκάρη.

Στο 77’ ο Ζαφειρόπουλος από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Στο 83’ & 86’ ο Σιαπκάρης κράτησε το σκορ όταν απέκρουσε σουτ των αντιπάλων.

Επόμενο ματς για τις Ελπίδες, την Τετάρτη στις 17:00 με τον Εθνικό Αξιούπολης στην Ευκαρπία.

Σύνθεση : Σιαπκάρης, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτόπουλος(50’ Παπαδόπουλος)(90+ Ναούμης), Παρτσαλίδης, Πολυχρόνου, Μαχμουτάι, Αλμπανίδης, Τζιάνας, Κατσάρας(46’ Δημητριάδης), Μπούνζτρα, Ρεμπετσιώτης(46’ Ζαφειρόπουλος)

Με μεγάλη συμμετοχή η Ημερίδα Διατροφής στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Απριλίου η Ημερίδα Ενημέρωσης για θέματα Διατροφής και Αθλητικής συμπεριφοράς στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Η Επιστημονική Ομάδα του Δικτύου Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ πραγματοποίησε διάφορα διαδραστικά παιδαγωγικά παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά ενημερώθηκαν για τις σωστές διατροφικές συνήθειες του αθλητή.

Παράλληλα μύησαν τους μικρούς αθλητές στην σωστή αθλητική συμπεριφορά καλλιεργώντας τις έννοιες και τις αξίες του Σεβασμού, της Ομαδικότητας, του Δίκαιου Παιχνιδιού και τις Αποδοχής.

Θυμίζουμε ότι στο Δίκτυο των ‘’Χρυσών Ακαδημιών’’ έχουν καταφέρει να ενταχθούν μόλις 125 Ακαδημίες Πανελλαδικά, πληρώντας κάποια αυστηρά ποιοτικά χαρακτηριστικά που αφορούν την αρτιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, την άρτια εκπαίδευση του εκπαιδευτικού προσωπικού κ.ά.

Βήμα πρόκρισης για την Κ14 στα νοκ άουτ της ΕΠΣ Μακεδονίας
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε Κ14 της Ακαδημίας στα νοκ άουτ παιχνίδια της ΕΠΣ Μακεδονίας, με το ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο του Λαγκαδά με την τοπική ΑΠΕ. Το γκολ για την ομάδα του Κιλκίς πέτυχε ο Γιώργος Σαββίδης με πλασέ. Ο επαναληπτικός θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στον Ατέρμονα.

Με νίκη συνέχισε και η Κ12 στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας απέναντι στην ομάδα της Δόξας Ρετζικίου

Το παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα των Κανονιέρηδων , δεν είχε ρυθμό στο α' ημίχρονο με την ομάδα του Ρετζικίου να αμύνεται με επιτυχία, διατηρώντας το ισόπαλο μέχρι το τέλος του.
Το β' ημίχρονο ήταν διαφορετικό, είχε ρυθμό και πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές του τμήματος "Ίντερ" , βρήκαν χώρους στη επιθετική λειτουργία, φτάνοντας στο ευρύ 9-1.

Διεύρυνε το απόλυτο σερί των νικών ο Αλέξανδρος στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς

Με το Πρωτάθλημα να πλησιάζει στο τέλος του και την Κατηγορία Κ12, η Ακαδημία μας συμμετείχε στην αγωνιστική που πραγνατοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα. Αντίπαλος αυτή τη φορά υπήρξε η ομάδα του Ατρόμητου Π. Αγιονερίου με τους μικρούς ποδοσφαιριστές των κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη να πετυχαίνουν άλλη μία νίκη που συνοδεύτηκε με πολύ καλό ποδόσφαιρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.