Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Ο (Φούνες) Αντώνης Χαραλαμπίδης στο "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ο (Φούνες) Αντώνης Χαραλαμπίδης είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός συμπολίτης μας που έχει ισχυρά ερείσματα στη νέα γενιά. Δηλώνει δυναμικό παρών στην προεκλογική αναμέτρηση των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και υποστηρίζει τη δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά" γιατί πιστεύει ότι ο Δημήτρης Κυριακίδης έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας πετυχημένος Δήμαρχος και τα στελέχη που τάσσονται στο πλευρό του έχουν εξίσου τις απαραίτητες εγγυήσεις για να εργαστούν μαζί του για το νέο Δήμο Κιλκίς πιο παραγωγικά και αποτελεσματικά. 

Ο (Φούνες) Αντώνης Χαραλαμπίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Ο (Φούνες) Αντώνης Χαραλαμπίδης κατάγεται από την Πλαγιά. Για περισσότερα από είκοσι τρία χρόνια ασχολήθηκε με επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης – ψυχαγωγίας στην πόλη του Κιλκίς. Ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως ιδιαίτερα κοινωνική φύση ανέπτυξε πολύ φιλικές σχέσεις με τους νέους ανθρώπους. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. 

Έχει ασχοληθεί δραστήρια με τις νομαρχιακές, δημοτικές και επιμελητηριακές εκλογές ενώ υπήρξε μέλος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Δήμου Κιλκίς επί σειρά ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου