Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Εντυπωσιακοί οι αγώνες Sparring Golden Kick Boxing Championship στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 23/3/2019 πραγματοποιήθηκε φιλικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία "Golden Sparring Kick Boxing Championship" με αγώνες kick boxing αλλά και Πυγμαχίας μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση των δυναμικών αθλημάτων και του Αθλήματος του kick Boxing και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν ήταν 54 στον αριθμό.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.00 ώρα το πρωί και διήρκεσαν περίπου έως της 13.00 η ώρα το μεσημέρι πράγμα που οφείλεται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει ταυτόχρονα αγώνες σε δυο αγωνιστικά Ριγκ και ένα αγωνιστικό ταταμι 8χ8.

Έτσι η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις οδήγησαν τους αγώνες να εξελιχτούν χωρίς να κουραστούν οι αθλητές στην αναμονή άλλα και να μην βαρεθεί ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο θεατών.

Η συμμετοχή φίλων αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια των αγώνων και των προσδοκιών όλων. Μετάλλια και Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές. Τους αγώνες προλόγισε η Διοργανώτρια αρχή με τον Πουντζουκίδη Κώστα ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή να διοργανωθεί ένα τέτοιο event στο Κιλκίς φέρνοντας στο κοινό τα αθλήματα του ring και του Ταταμι.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές των μικρών ηλικιών και στην συνέχεια συνεχίστηκαν οι αγώνες των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων αθλητών.

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ελαφριάς επαφής τύπου light contact αλλά και πολύ δυνατοί αγώνες τύπου kick boxing και Πυγμαχίας.

Μετά το πέρας των αγώνων ο διοργανωτής σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον Εκπρόσωπο του Πουντζουκίδη Κων/νο ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση και έχουν κανε θεσμό αυτούς τους αγώνες ως μια διοργάνωση απόκτησης εμπειρίας για κάθε αγωνιστική σεζόν.

Ο προπονητής του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες άλλα και αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί άλλα και να εξελιχθεί ομαλά αυτή η διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.