Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Κιλκίς: "Η κ. Καλλισθένη Πάκα έθεσε εαυτόν εκτός συμβουλίου της ΝΟΔΕ"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (και τις αποφάσεις της) η κ. Καλλισθένη Πάκα θέτει τον εαυτό της εκτός του συμβουλίου της ΝΟΔΕ ως αρμόδια - υπεύθυνη Δικαιοσύνης.

Η απόφαση λαμβάνεται γιατί η μέχρι σήμερα αρμόδια του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΟΔΕ με τις πράξεις της διαφωνεί με τις θέσεις (αποφάσεις) του Προέδρου του κόμματος. Σημειώνεται ότι προηγουμένως είχε ζητηθεί από την ίδια την κ. Πάκα να παραιτηθεί της θέσεως της αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ο Πρόεδρος της νομαρχιακής Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος με απόφαση του το περασμένο έτος είχε ορίσει την κ. Πάκα στη θέση αυτή, απόφαση που έγινε δεκτή και από την κεντρική Διοίκηση του κόμματος.

Ως εκ τούτου και κατόπιν των σημερινών εξελίξεων ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς θα ορίσει το επόμενο χρονικό διάστημα νέο/νέων υπεύθυνο/υπεύθυνη του τομέα Δικαιοσύνης.

Την απόφαση της κένωσης της θέσης του/της υπευθύνου Δικαιοσύνης της νομαρχιακής οργάνωσης θα γνωστοποιήσει με σχετικό έγγραφο της η ΝΟΔΕ Κιλκίς στην Γραμματεία Οργανωτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.