Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ομιλία - σεμινάριο του Σταύρου Πλουμιστού στο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας ενημερώνουν ότι την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:30 με 20.30 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί ομιλία - σεμινάριο του Σταύρου Πλουμιστού, ιδρυτή του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ, με θέμα: “Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση - Τα οφέλη”.

Στην εποχή της κρίσης το συναισθηματικό σύστημα έχει απόλυτη ανάγκη από κανονικές, συχνές και συστηματικές κινήσεις αποφόρτισης της ενεργείας ειδάλλως συσπάται, συρρικνώνεται, απενεργοποιείται, απονεκρώνεται, με σοβαρές συνέπειες, οι οποίες ξεκινούν από απλά συμπτώματα ευερέθιστης συμπεριφορά, πόνους σε όλο το σώμα, οργανικές δυσλειτουργίες, κούραση και έλλειψη ενέργειας, συμπτώματα που αν δεν αντιμετωπίζονται στην αιτία τους, μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες.

Άγχος, θυμός, ζήλια, μαύρες σκέψεις κι άλλα τοξικά συναισθήματα καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου; Μήπως ήρθε η ώρα για μια Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση;

Ενημερώσου για τους τρόπους που μπορείς να απαλλαγείς από τους φόβους, την κατάθλιψη, το άγχος, το θυμό και τους εθισμούς με την Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση.

Σε ποιους απευθύνεται

- Σε όσους είναι συναισθηματικά μπερδεμένοι και θέλουν να «δουλέψουν» με τον εαυτό τους.
Σε εκείνους που νιώθουν φόβο, θυμό,
Σε όσους έχουν πολύ στρες, ένταση,
Σε όσους έχουν «πέσει» σε κατάθλιψη,
Σε όσους υποφέρουν από διατροφικές διαταραχές, όπως βουλιμία και νευρική ανορεξία.
Σε όσους νιώθουν συναισθηματική πίεση από τον εαυτό τους και τους άλλους.
Σε εκείνους που έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή τους - είτε γνωρίζουν είτε δεν γνωρίζουν τον τρόπο -, αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν επειδή είναι κουρασμένοι ψυχικά ή φοβούνται.
Σε εκείνους που δεν εκφράζονται γιατί νιώθουν υποδεέστεροι.
Σε εκείνους που δεν αποδέχονται τον εαυτό τους και είναι αυστηροί μαζί του.
Σε εκείνους που οικειοποιούνται τα προβλήματα των άλλων.
Σε εκείνους που μειώνουν την αξία όσων έχουν πετύχει.
Σε όσους θέλουν να απαλλαγούν από τις μεγάλες προσδοκίες και τους απαιτητικούς ανθρώπους.

(Στην διάρκεια της ομιλίας- σεμινάριο θα χρησιμοποιηθούν πιστοποιημένοι θεραπευτικοί ήχοι και Θεραπευτικά Βίντεο)

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.