Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Το Κιλκίς είμαστε εμείς! (24 φωτογραφίες)

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Σήμερα Σάββατο πρωί, η πόλη του Κιλκίς ήταν καλυμμένη από άφθονο χιόνι που έφτανε αρκετά εκατοστά. Η έντονη νυχτερινή χιονόπτωση η οποία συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση μέχρι το μεσημέρι, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. 

Οι περισσότεροι γκρίνιαζαν επειδή δεν είδαν εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες, ρίχνοντας ευθύνες παντού και κυρίως το Δήμο και την Περιφέρεια. 

Πολλοί όμως καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου, απέδειξαν πως Κιλκίς δεν είναι ούτε ο Δήμος, ούτε η Περιφέρεια, ούτε κανείς άλλος. 

Το Κιλκίς είμαστε όλοι εμείς. Όλοι όσοι γεννηθήκαμε σε αυτό τον τόπο, ή απλά έτυχε να ζούμε εδώ. 

Έτσι αντί να μιζεριάζουν και να γκρινιάζουν, πήραν φτυάρια και αλάτι και καθάρισαν το κομμάτι που τους αναλογούσε μπροστά στο κατάστημά τους (Ο Μαργαριτόπουλος εκτός από το πεζοδρόμιο μέχρι και το δρόμο καθάριζε). 

Κάτι που θα έπρεπε να είχαμε κάνει όλοι μας στην αγορά, ακόμη και μπροστά στα σπίτια μας.

Το Κιλκίς είμαστε εμείς. Και θα το αποδείξουμε (όσοι αμελήσαμε) στην επόμενη χιονόπτωση.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.