Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

(Video) Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Δοϊράνη και Σ Σ Μουριών

1 σχόλιο:

  1. Στις 10/11/2019 στη Λαΐκή Συνέλευση του Σ.Σ.Μουριών με κεντρικό θέμα το μεταναστευτικό στις Μουριές, ουδείς των ανωτέρω και ειδικά η κα Αγαθοπούλου παραβρέθηκε. Οι κάτοικοι διαμαρτυρόμενοι για την περιστολή των δικαιωμάτων τους, διαμαρτυρήθηκαν, μεταξύ άλλων για τις κακές συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στο Θεά Δήμητρα. Παρακαλώ, με την ιδιότητα της εκπροσώπου της πλειοψηφίας των κατοίκων, να τοποθετηθεί το ΣΥΡΙΖΑ και στα αιτήματα των κατοίκων για άμεση αποσυμφόρηση του ξενοδοχείου και για ενισχυμένη αστυνόμευση. Εντύπωση προκαλεί ότι το κλιμάκιο του ΣΥΖΡΙΖΑ έσπευσε στο ξενοδοχείο και περιορίστηκε να λάβει τις απόψεις των φιλοξενούμενων και των 10 ατόμων που εργάζονται εκεί, ενώ δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει με τους δημότες, κατοίκους και μόνιμα διαμένοντες στις Μουριές. Επίσης, γιατί διώχθηκε απο το ξενοδοχείο ο κ.Φραγγίδης (κατά δήλωσή του) ενώ έγινε δεκτό το κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ? Αυτό που απασχολεί, είναι δηλαδή, η κομματική αντιπολίτευση?
    Τέλος, υπάρχει δημόσια ανάρτηση μετανάστη που βάλλει απευθείας κατά του ΔΟΜ για τις συνθήκες ασύλου στο Θεά Δήμητρα. Ίσως το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν το έψαξε καλά το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.