Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Νέος χρόνος, νέα αρχή, νέοι στόχοι για το ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Η μικρή Ελπίδα μας εξέπληξε όλους με την ωριμότητά της και την αποφασιστικότητά της. Ήθελε να αλλάξουν τα πάντα στη χώρα της, ή σχεδόν τα πάντα. Για να το πετύχει λοιπόν, ξεκίνησε πρώτα η ίδια, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους μεγάλους. 

Δεν ζήτησε τίποτα για τον εαυτό της από τον Αη Βασίλη. Ζήτησε μόνο κάτι για ένα φτωχό παιδί της γειτονιάς της. «Δεν με νοιάζει από πού είναι. Εκείνο που θέλω είναι να μην κρυώνει» έγραψε στον αγαπημένο της Άη Βασίλη…

Έτσι λοιπόν, οι νεράιδες ξεκίνησαν δουλειά, αναμειγνύοντας χρώματα με μπόλικη νεραϊδόσκονη και αγάπη, ώστε να υλοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη παράστασή μας στις 24 Δεκεμβρίου.

Η χαρά των παιδιών που συμμετέχουν είναι απερίγραπτη. Ζωγραφική, μουσική, χορός, ενόργανη και ρυθμική, taekwondo, kick boxing, χορωδία, θέατρο, πλέξιμο και... ζαχαροπλαστική, αναμείξαμε τα υλικά μας για να αναδείξουμε το ταλέντο και την ευαισθησία των μαθητών του ΚΔΑΠ Άθλος.

Mε απλά υλικά, όπως μπισκότα και ζαχαρόπαστα τα παιδιά παίζουν δημιουργώντας νόστιμα μπισκοτόσπιτα για όλους σας.

Νέος χρόνος, νέα αρχή, νέοι στόχοι για το ΚΔΑΠ Άθλος

Σας περιμένουμε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.