Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς, Δευτέρα, 9/12/2019, 11:30 μ.μ.

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
ΦΙΛΙΚΑ 
Στο πανέμορφο κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ φιλοξενήθηκαν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου επτά (7) τμήματα του ΑΕΤΟΥ για φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματά της.

Πέρα όμως από αυτό, τα παιδιά του Αετού είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ και να δουν κομμάτια της ιστορίας της, που είναι και κομμάτια της ιστορίας του Ελληνικού Μπάσκετ.

Τα τμήματα που έπαιξαν ήταν τα εξής:

Αγόρια γεννημένοι: 2006, 2007, 2008, 2009-2010

Αγόρια-Κορίτσια: 2011, 2012

Κορίτσια 2008-2009-2010

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και των 7!!! τμημάτων της Ακαδημίας του Αετού που έδωσαν το πιο δυναμικό παρόν. Τα παιδιά καταενθουσιασμένα χάρηκαν την καταπληκτική ατμόσφαιρα παιχνιδιού και αθλητικής παιδείας. Πραγματικά μια πολύ όμορφη ημέρα.

Ευχαριστούμε τη ΧΑΝΘ και τα στελέχη της για την άψογη φιλοξενία και την ξενάγηση στο Μουσείο της.

ΑΝΔΡΙΚΟ
Το Σάββατο 7/12 δεν έγιναν αγώνες της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ, πέρα από δύο εξ αναβολής.

Επόμενος αγώνας του Ανδρικού το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό της Αριδαίας με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ Αλμωπίας.

ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ
Με πολλές απουσίες, αλλά και με πολλά λάθη και υποτονική εμφάνιση, το ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ αντιμετώπισε στο νέο ΔΑΚ Κιλκίς τον γειτονικό Εύαθλο Πολυκάστρου και ηττήθηκε φυσιολογικά.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Πούλιος Γιάννης): Λεγγερής Θέμης, Ταχτσίδης Γιώργος, Σταφυλίδης Σωκράτης, Νίκα Ανδρέας, Γιοβανούδης Τάσος, Στεφανίδης Θεόφιλος, Αντωνίου Γιώργος, Παπαβασιλείου Σπύρος, Κέρος Θανάσης, Καπίδης Γιώργος, Ματθέλης Στρατής, Αμοιρίδης Θανάσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.