Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Η Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς κοντά στον δοκιμαζόμενο Λαό της Αλβανίας

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς 
Με την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας ανταποκρίθηκε η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου στο κάλεσμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς. 

Με προτροπή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Εμμανουήλ πιστοί της Ιεράς Μητροπόλεως μας επέδειξαν εμπράκτως την αγάπη και αλληλεγγύη τους και ανταποκρίθηκαν με την προσφορά τροφίμων, τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά το τριήμερο 2 έως 4 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και παρεδόθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Παύλου Θωμαίδη και του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφανίου Θεοδωρίδη.

Σε δήλωσή του ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ ευχαρίστησε όλους όσοι από το υστέρημά τους προσέφεραν τρόφιμα, κάνοντας το καθήκον τους ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί απέναντι στους αδελφούς μας στην Αλβανία που δοκιμάζονται από τις επιπτώσεις του ισχυρού σεισμού που έπληξε την περιοχή του Δυρραχίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.