Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 21/11/2019, 10:00 π.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών 
Συνελήφθη χθες (20 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 26χρονος ημεδαπός, διότι αρχικά, σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. 

Στη συνέχεια, σε έρευνα της οικίας του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν 2 συσκευασίες συνολικού βάρους 6,3 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1.835 ευρώ, από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και 1 κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων
Συνελήφθη χθες (20 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας-Κολινδρού, σε περιοχή της Πιερίας, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου του αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά 270 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη χθες (20 Νοεμβρίου 2019) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, σε περιοχή της Ημαθίας, 19χρονος ημεδαπός, διότι επιχείρησε να αφαιρέσει Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο 75χρονου με χρήση αντικλειδίου (πασπαρτού). Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 αντικλείδια (πασπαρτού) και 1 φακός.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών 34 και 37 ετών, διότι όπως διαπιστώθηκε από αστυνομική έρευνα, χθες (20 Νοεμβρίου 2019) το πρωί, σε περιοχή της Ημαθίας, με το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης για επείγουσα κλήση αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο μιας 29χρονης ημεδαπής.

Σύλληψη για πλαστογραφία και παραβάσεις νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (20 Νοεμβρίου 2019) το πρωί από αστυνομικούς του Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (Δ.Ι.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, σε περιοχή της Πιερίας, 27χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο επέδειξε ένα πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου, το οποίο και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.