Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

"Κυρία Λίζα Μελετιάδου, σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

Υπογράφουν ο Σύλλογος Γονέων και το διδακτικό προσωπικό του 9ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το διδακτικό προσωπικό του 9ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά την κυρία Λίζα Μελετιάδου, ψυχολόγο ΑΠΘ και ψυχοθεραπεύτρια με πιστοποίηση στη γνωστική συμπεριφορική θεραπεία, για την ομιλία-συζήτηση με θέμα: «Λύπη και θυμός στα παιδιά»  που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του νηπιαγωγείου την Τετάρτη 9/10 στις 6.ΟΟμ.μ. 

Ακόμη ευχαριστούμε τους γονείς και τις νηπιαγωγούς από τα όμορα με το σχολείο μας νηπιαγωγεία που παρακολούθησαν την ομιλία καθώς και τους γονείς του 9ου νηπιαγωγείου που γλύκαναν την εκδήλωση με τα νόστιμα εδέσματα που ετοίμασαν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.