Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Υπό κατάληψη το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς

Υπό κατάληψη βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για μια σειρά προβλημάτων, όπως ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής στις τουαλέτες, ύπαρξη υγρασίας και σκόνης σε αίθουσες, κ.α. Τα προβλήματα του σχολείου από την έναρξη της χρονιάς, όπως τα παραθέτουν οι μαθητές, είναι τα εξής:



«-Σκόνη στις τάξεις εξαιτίας εργασιών που έγιναν το καλοκαίρι. Όπως γνωρίζουμε δεν ήρθε συνεργείο καθαρισμού αλλά η καθαρίστρια που διαθέτουμε μαζί με την διεύθυνση του σχολείου και τους καθηγητές έκαναν υπεράνθρωπες ενέργειες ώστε να διαμορφωθούν κατάλληλες συνθήκες (που ήταν ανέφικτο).

- Υπάρχουν κοινές τουαλέτες μαθητών-καθηγητών οι οποίες βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και χρήζουν ανακαίνισης, καθώς παραβιάζονται βασικοί κανόνες υγιεινής.

-Οι εργασίες που ξεκίνησαν ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ έχουν σταματήσει με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ψευδοροφή στις περισσότερες τάξεις και να διοχετεύεται υγρασία στο τσιμέντο δημιουργώντας αποπνικτική – ανθυγιεινή ατμόσφαιρα. Ο λόγος που δεν έγιναν οι εργασίες είναι η καθυστερημένη χρηματοδότηση του εργολάβου, καθώς και το γεγονός ότι οι εργασίες άρχισαν ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

- Υπάρχουν «γυμνά» καλώδια σε τάξεις τα οποία δεν είναι μονωμένα ούτε με ταινία. Επίσης οι ξύλινες εξέδρες όπου στηρίζονται οι έδρες έχουν σπασμένα -σαπισμένα ξύλα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

- Ύπαρξη αδέσποτων. Έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής στο γυμναστήριο. Κίνδυνος τραυματισμού στα επικίνδυνα σιδερένια «προστατευτικά» στο Γυμναστήριο».

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.