Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει για το ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Οι μέρες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζουν και τα παιδιά του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Junior αποχαιρετούν σιγά σιγά το καλοκαίρι φτιάχνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές κατασκευές τους και υποδέχονται το φθινόπωρο φτιάχνοντας εντυπωσιακές σχολικές τσάντες από πολύχρωμα χαρτόνια.

Στο πίσω μέρος αυτών τα παιδιά μας έγραψαν τις υποσχέσεις τους προς τους γονείς αλλά και τους δασκάλους τους προκειμένου να κυλήσει η νέα σχολική χρονιά όμορφα και δημιουργικά.

Ο Σεπτέμβρης όμως σημαίνει και την έναρξη της ετήσιας Εμποροπανήγυρης της πόλης μας στην οποία για άλλη μια χρονιά οι δομές μας διατηρούσαν περίπτερο στην Πλατεία Δημαρχείου. Τα παιδιά μας γεμάτα ενθουσιασμό σχεδίασαν, έκοψαν, κόλλησαν και χρωμάτισαν τις κατασκευές που κοσμούσαν το περίπτερό μας, ομορφαίνοντας το.

Επιπλέον, σε αυτό οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να δουν δείγματα της δουλειάς μας από όλη την περσινή χρονιά, ενώ οι μικροί μας φίλοι δημιούργησαν ζωγραφίζοντας, φτιάχνοντας μικρές σχολικές κατασκευές και παίρνοντας μπαλόνια. Ακόμη, μικροί και μεγάλοι έβγαζαν φωτογραφίες στο ινσταγκραμικό κάδρο που κατασκεύασαν τα παιδιά μας για αυτό το σκοπό.

Οι εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς έκλεισαν για εμάς την Κυριακή με αθλητικές επιδείξεις από τα τμήματα του γυμναστηρίου Kinesis με δάσκαλο τον Αντώνη Γιαννακίδη αλλά και μια διασκεδαστική παρουσίαση Zumba, με τη δική μας Zumba Instructor Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Με αυτό τον τρόπο, διασκεδάζοντας και χορεύοντας, αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε το φθινόπωρο γεμάτοι όρεξη για άθληση, δημιουργία, παιχνίδι και πολύ πολύ διασκέδαση.

Να έχουμε λοιπόν όλοι μία υπέροχη και εποικοδομητική νέα σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.