Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Η Τόλμη Κιλκίς προπονητικό camp με ολυμπιονίκες Taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Σημαντική προετοιμασία ενόψει των πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Taekwondo WTE, των πανελληνίων, και ΕΤΑΒΕ πραγματοποιήθηκε στα τέλη του μήνα με διοργανωτή τον Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη όλων των ηλικιακών κατηγοριών και επιπέδου. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο διότι συμμετείχαν πρωταθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η αναβάθμιση της τεχνικής αγωνιστικής κατάρτισης βελτιώνοντας την ικανότητα ταυτόχρονα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις διοργανώσεις που έρχονται όλων των χαρακτήρων.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τους αθλητές-πρωταθλητές:

-Φουλεδάκη Μαρία Ολυμπιονίκης

-Κουτσός Αριστείδης, Παπουτσής Αθανάσιος, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, Λουκοβίτης Δημήτριος και Νικολαϊδης Ιωάννης.

Το προπονητικό team αποτελείτο από στελέχη παγκοσμίου φήμης.Το επίπεδο των προπονήσεων ενισχύθηκε καθώς πλαισιώθηκε από τους Ολυμπιονίκες Servet Tazegul και Mercedes Gabriel.

Από τέτοιου επιπέδου προπονητικά σεμινάρια μόνον θετικά μπορείς να αποκομίσεις. Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα για τη συμμετοχή και την άψογη συμπεριφορά ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης καθώς επίσης ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος ο οποίος συνόδευσε την ομάδα και μαζί με τους αθλητές σε όλη την διάρκεια του προπονητικού camp.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.