Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Τακτική Γενική Συνέλευση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση
ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ», σε εφαρμογή του άρθρου 18 του ισχύοντος καταστατικού και με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 20ης Σεπτεμβρίου 2019 συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην έδρα της, επί της οδού 25ης Μαρτίου 20, την Κυριακή 6.10.2019 και ώρα 17.00 με 19.00 με θέμα ημερησίας διατάξεως:

-Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων χρήσης 2018-2019

-Παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού χρήσης 2019

-Ανάγνωση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής για τη χρήση 2019

-Ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του ΔΣ από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη

-Παρουσίαση και συζήτηση προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού 2020

-Προτάσεις μελών και έγκριση προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού 2020

-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα μισά πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σύλλογο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού χωρίς άλλη πρόσκληση, την Κυριακή 13.10.2019, στον ίδιο χώρο και ώρα 17.00 με 19.00.

Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να το δηλώσουν εγγράφως στα γραφεία της ΤΕΧΝΗΣ για να συμπεριληφθεί το όνομα τους στον κατάλογο των υποψηφίων.

Η πρόθυμη προσέλευση των μελών στην Γενική Συνέλευση εκφράζει το ενεργό ενδιαφέρον τους για την ΤΕΧΝΗ και τους σκοπούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.