Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Η Κιλκισιώτισσα σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Παπαδοπούλου (Olga's Jewelry), στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Κιλκισιώτισσα σχεδιάστρια κοσμημάτων, Όλγα Παπαδοπούλου σας προσκαλεί στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 3, Σταντ 11).


Η σχεδιάστρια, ύστερα από εμπειρία πολλών ετών στον χώρο του χειροποίητου κοσμήματος και έχοντας στο βιογραφικό της πολλές εκθέσεις εντός της πόλης του Κιλκίς, αποφάσισε να συμμετάσχει για πρώτη φορά στη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνει ευρέως γνωστή η ταυτότητα και η τεχνοτροπία των κοσμημάτων της, όπως επίσης και το ηλεκτρονικό της κατάστημα (https://www.oj-eshop.gr), το οποίο ήδη μετράει 1 χρόνο λειτουργίας.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από το 1926 έως σήμερα, θεωρείται η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα και είναι το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων με Β2Β, Β2C και B2G οργανωτικά χαρακτηριστικά. Με άξονα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, η ΔΕΘ προάγει την ελληνική οικονομία και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ταυτόχρονα, αποτελεί φυτώριο ανάπτυξης νέων κλαδικών εκθέσεων και άλλων γεγονότων, με διεθνή προσανατολισμό.

Φέτος η ΔΕΘ θα υποδεχθεί ως Τιμώμενη Χώρα την Ινδία, μία αναδυόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναµη, που αποτελεί ταυτόχρονα µία από τις µεγαλύτερες αγορές του κόσµου. Στη διοργάνωση συμμετέχουν αντιπροσωπευτικές επιχειρήσεις από όλη τη χώρα καθώς και επιφανείς εταιρείες από την παγκόσμια αγορά, οι οποίες διαμορφώνουν τη διεθνή εικόνα της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα, ένα πλήθος μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων και θεαμάτων αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες, δημιουργώντας ένα γιορτινό κλίμα για τους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης: 7-15/09/2019
Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινές: 16:00 - 22:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 - 22:00
Εισιτήριο: 7.00€ / ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου