Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Γιορτή αποχαιρετισμού της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς



Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 9.15 το βράδυ στο χώρο του θερινού κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός”στο Λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς
Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Αντιδήμαρχος, Άννα Δημάκη, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή τους και λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, καλούν όλους τους δημότες σε μια γιορτή αποχαιρετισμού για να ευχαριστήσουμε συναδέλφους, συνεργάτες, δημότες, για να τιμήσουμε όσους μας τίμησαν και όλα αυτά μέσα από μουσικό σεργιάνι παρέα με τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς και τη φωνή του Βασίλη Πρατσινάκη συνοδεία του Γιάννη Φιλιπουπολίτη στο πιάνο και του Παύλου Παφρανίδη στο μπουζούκι.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στάθηκε τυχερή σε ότι αφορά στην υποστήριξη του έργου της από χορηγούς - επιχειρηματίες της πόλης που με προθυμία υπηρέτησαν το θεσμό, ένα θεσμό που στην Αθήνα του Περικλή θεωρούσε τον χορηγό “ιερό πρόσωπο”.

Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή για να τραγουδήσουμε, να κουβεντιάσουμε και να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και να προβάλλουμε το έργο και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Ευχαριστούμε του χορηγούς:
Αλέξανδρος Sports Center

Φαρμακείο Καίτη Φραγγίδου – Παναγιωτίδου

Modern Pharmacy drug store Γεωργιάδου Κ. - Κατσιάνος Κ.

Κατάστημα Κιλκίς “Γερμανός”

Mikel Spot Κιλκίς

Ο Ποδηλάτης

Philippos sports wear

Φυσικοθεραπεία & Αποκατάσταση Θεολόγος Χρ. Ζώτος

Βιοτεχνία κεντημάτων & Λευκών ειδών Φλαρούντζος – Λουβάρη & ΣΙΑ Ο.Ε

ΛΟΦΟΣ breakfast.lunch.coffee.dinner.long drinks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.