Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Ανανιάδης και Πουντζουκίδης αναχωρούν με την εθνική του Muay Thai για Bangkok

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Έτοιμη να αναχωρήσει με προορισμό τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης είναι η αποστολή της Εθνικής Ομάδας με σκοπό τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2019 της IFMA (International Federation of Muaythai Amateur).

Mε τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με αλφαβητική σειρά, οι : Ανανιάδης Σίμος (Ανδρών 18-40 ετών, -60 κιλά), Βλαχάκης Ιωάννης (Ανδρών, 18-23 ετών, -60 κιλά), Γρηγορακάκης Σταύρος (Ανδρών, 18-40 ετών, 91+ κιλά), Ζουρντός Στέφανος (Ανδρών, 18-40 ετών, -63.5 κιλά), Κασάρχος Θεόδωρος (Ανδρών, 18-23 ετών, -63.5 κιλά), Μαντζώκας Κωνσταντίνος (Ανδρών, 18-23 ετών, -71 κιλά), Μπάμης Παύλος (Ανδρών, 18-40 ετών, -71 κιλά), Σαρκίρης Κωνσταντίνος (Ανδρών, 18-23 ετών, -57 κιλά) και Τζιαφούλια Μαρία (Γυναικών, 18-23 ετών, -48 κιλά).

Στις γωνίες των αθλητών μας, θα βρίσκονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αργυρόπουλος Αθανάσιος , Σενικίδης Γεώργιος, ο Λάμπρου Ηλίας, Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και Σιαβάλας Αθανάσιος. Αξίζει να σημειωθεί πως τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα προσφέρει κατά τη διάρκεια των αγώνων και ο φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Σιούλης.

Την Ελληνική αποστολή θα συνοδεύσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος. Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ταϊλάνδη, ο Πρόεδρος τόνισε, μεταξύ άλλων: «Αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και συνάμα ευθύνη να συνοδεύω την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι και μάλιστα στο μέρος όπου έχει τις ρίζες του το άθλημά μας. Η συγκεκριμένη αποστολή είναι ιστορική, καθώς για πρώτη φορά μεταβαίνουμε επίσημα σαν αναγνωρισμένη για το άθλημα Ομοσπονδία εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Τα παιδιά που στελεχώνουν την Ομάδα αποτελούν πρότυπο για το σθένος τους και είμαι βέβαιος πως θα δώσουν το παν για να τιμήσουν τη χώρα που εκπροσωπούν αγωνιζόμενοι στο υψηλότερο και ανταγωνιστικότερο επίπεδο παγκοσμίως, αν και σε κάθε περίπτωση για όλους εμάς είναι ήδη νικητές ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΊΣ ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις χορηγούς του Κιλκίς για την πολύτιμη στήριξή τους προς τον αθλητή της πόλης μας Ανανιάδη Σίμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου