Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Στις εργασίες ενημερωτικής συνάντησης της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. ο Δημήτρης Κυριακίδης

Ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε χθες στην ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε.Δ.Κ.Μ.) με αντικείμενο τη διοικητική λειτουργία των Δήμων, στο νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη, την οικονομική διαχείρισή τους και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Οι θεματικές που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. κάλυψαν το σύστημα της δημοτικής διακυβέρνησης και την εποπτεία του, ζητήματα οικονομικής διοίκησης συνυφασμένα με το μεσοπρόθεσμο προγραμματισμό και την αναδιοργάνωση των Δήμων καθώς και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορούν να αξιοποιήσουν οι τελευταίοι για να αντλήσουν χρήσιμους πόρους σε έργα υποδομής.

Τις εργασίες της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του πλειοψηφήσαντος δημοτικού συνδυασμού "Κιλκίς Μπροστά" Θεμιστοκλής Κοσμίδης, Γιώργος Μπαλάσκας και Γιάννης Χατζηαποστόλου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.