Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Ενημέρωση δημοτών από τον δήμαρχο Κιλκίς, Δ. Σισμανίδη

Υπογράφει ο Δημήτρης Σισμανίδης 
Δήμαρχος Κιλκίς
Σχετικά με τις ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Κιλκίς που αφορούν διαδικασίες του Δήμου Κιλκίς για την εξυπηρέτηση των πολιτών, θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας τα κάτωθι:

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της παρούσης Διοίκησης και με τη συνδρομή του Δημοτικού Συμβουλίου, θετική υπήρξε η ανταπόκριση του Υπουργείου Οικονομικών στο αίτημα του Δήμου Κιλκίς για την παραχώρηση του Διοικητηρίου (κτίριο παλιάς Νομαρχίας) η οποία θα ολοκληρωθεί άμεσα στον επόμενο μήνα.

Αφήνουμε λοιπόν ως παρακαταθήκη στο Δήμο Κιλκίς αυτό το εμβληματικό κτίριο, προκειμένου να αποκτήσει το Κιλκίς μια Στέγη Πολιτισμού

Στο πλαίσιο της σύμβασης του έργου «Κατασκευή – αποκατάσταση οδοποιίας κρασπέδων και πλακοστρώσεων Δ.Ε Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς» σας γνωρίζουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα εκτελούνται εργασίες ανύψωσης των φρεατίων των δικτύων κοινής ωφέλειας για τις οδούς στις οποίες έχουν υλοποιηθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ασφαλτοστρώσεων.

Μετά την 5η Αυγούστου θα συνεχιστούν οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων και στις υπόλοιπες οδούς που περιλαμβάνονται στην συγκεκριμένη σύμβαση που ανέρχεται στις 917.000,00€

Ωστόσο, επειδή ακούγονται από διάφορους ψιθυριστές και κακόπιστους τι θα γίνει με την κατάσταση των υπόλοιπων δρόμων της πόλης θέλω να διαβεβαιώσω τους δημότες του Δήμου μας ότι το φθινόπωρο θα ασφαλτοστρωθούν άλλοι 22 δρόμοι της πόλης.

Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών Δήμου και ανάδοχου εργολάβου. Η μελέτη ανέρχεται στο ποσό των 1.772.000,00€.

Κλείνοντας προ 10ημέρου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου με την παρουσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κυριακίδη Δημήτριου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Πογέλη Ανέστη, υπηρεσιακών παραγόντων και του μελετητή σχετικά με την υλοποίηση του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Κιλκίς» (KILKIS-OPEN MALL) προϋπολογισμού 1.849.416,06€ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου