Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Το απόλυτο Stunt Extreme Show στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΧΩΜΑ Κιλκίς 
Την θερμοκρασία στα ύψη ενόψει καλοκαιριού θέλει να ανεβάσει ο ΧΩΜΑ Κιλκίς με ένα event χωρίς προηγούμενο.



Ο μοναδικός SXS Cocos (γνωστός από το Ελλάδα έχεις Ταλέντο) θα είναι κοντά μας το Σάββατο 8/6 στην Πίστα Καρτ Κιλκίς για ένα show με buggy, μηχανή και αυτοκίνητο.

Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει και εκθεσιακός χώρος από την διοργάνωση του ΧΩΜΑ Κιλκίς που στόχο έχει την δημιουργία ενός αυτοκινητιστικού θεσμού στην πόλη μας όπου οι επιχειρηματίες του χώρου θα έχουν βήμα.

Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου ήταν και παραμένει μέσα από τις εκδηλώσεις του να καταστήσει προσιτές τις αυτοκινητιστικές εκδηλώσεις στους φίλους του χώρου οι οποίοι πλέον δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν τέτοιου είδους θεάματα και ταυτόχρονα να καταφέρει να βάλει ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ώρα έναρξης: 18:00

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ (όπως πάντα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.