Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Κιλκίς: Eπιμορφωτικό Σεμινάριο για την ενθάρρυνση των γυναικών να μετέχουν στον πολιτικό στίβο


Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) και η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς διοργανώνουν τη Δευτέρα 13/05/2019 και την Τρίτη 14/05/2019 Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Ν. Παναγιώτου 50, 611 00 Κιλκίς.

Τo ΚΕΘΙ, μετά την ολοκλήρωση του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των γυναικών που επιμορφώθηκαν αλλά και την ανάγκη συμμετοχής ενδιαφερομένων γυναικών οι οποίες δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν,-συνεχίζει και για το έτος 2019 αντίστοιχες επιμορφωτικές δράσεις .

Το επιμορφωτικό σεμινάριο στο Δήμο Κιλκίς υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα» και χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό του ΚΕΘΙ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με τη λήξη του σεμιναρίου.Καλούμε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής, εδώ: http://goo.gl/QDIcvN

Το Πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Φανή Παπαδοπούλου στο 210 3898075. ή τον κ. Νίκο Κυριαζή στο 210 3898028, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μέσω e-mail στο kethi@gynaikes-politiki.gr


Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.