Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Περιοδεία Γιάννη Φαχουρίδη στα εργοστάσια του Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Με περιοδεία στα εργοστάσια του Κιλκίς, ολοκλήρωσε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», την προεκλογική περίοδο.

Και από αυτή την περιοδεία αναγνωρίστηκε από το σύνολο των βιομηχανικών εργατών, πως μόνο το ΚΚΕ και οι υποψήφιοί του βρίσκονται σταθερά και όλο το χρόνο στο πλευρό τους, γι’ αυτό και έχει σημασία οι εργάτες να στηρίξουν σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ.

Αναγνωρίστηκε πως το ΚΚΕ είναι αυτό που αναδεικνύει μέσα και έξω από τη βουλή και την ευρωβουλή, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, τα ζητήματα των εργατών, όπως τους καθηλωμένους μισθούς, την απλήρωτη εργασία, την υπερεργασία, τις απολύσεις και τις ολιγόμηνες συμβάσεις, την εντατικοποίηση της εργασίας, τα εργατικά ατυχήματα, αλλά και τα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν τις εργατικές οικογένειες, όπως τη δημιουργία Παιδικών Σταθμών και Σχολείων, την ανάγκη για δημόσια και δωρεάν Υγεία, Παιδεία και Πρόνοια κ.ά.

Την ίδια ώρα όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι, και όλοι όσοι στην Τοπική Διοίκηση εμφανίζονται ως «ανεξάρτητοι» και «αυτοδιοίκητοι», δεν έχουν βρεθεί ούτε μία φορά έξω από τις πύλες των εργοστασίων. Προτιμούν να συναναστρέφονται με τους επιχειρηματίες και τους μετόχους συζητώντας για την ανάπτυξη, την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα, ζητήματα όμως που καμία σχέση δεν έχουν με τα δικαιώματα των εργαζόμενων του Κιλκίς.

Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι «παίζουν με τον πόνο» των πολιτών και προσπαθούν να τους πείσουν πώς «αν τα έχουν καλά» με τους μεγάλους επιχειρηματίες θα βελτιωθεί η ζωή τους. Μ’ αυτό τον τρόπο καλλιεργούν τη λογική των «χαμηλών απαιτήσεων» και του «μικρότερου κακού».

Οι εργαζόμενοι του Κιλκίς μπορούν να κρίνουν με βάση την ίδια τους την πείρα, με βάση το ποιος βρίσκεται στο πλάι τους και ποιος απέναντί τους.

Να επιλέξουν το «μεγαλύτερο καλό», το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για να διεκδικήσουν αυτό που αξίζουν, να ανεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεών τους, να διεκδικήσουν αυτό που οι ίδιοι παράγουν με τα χέρια τους και το μυαλό τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.