Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Δείτε, που θα ψηφίσουν οι δημότες του Κιλκίς

Η αλλαγή του εκλογικού νόμου και ο διπλασιασμός των καταστημάτων ψηφοφορίας εξαιτίας των τετραπλών εκλογών στις 26 Μαΐου 2019, επέφερε αναγκαστικές αλλαγές στα καταστήματα ψηφοφορίας, ιδιαίτερα στην πόλη του Κιλκίς, αφού προστέθηκαν νέα σχολικά κτήρια, που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό στο παρελθόν.

Για τη διευκόλυνση των εκλογέων, αλλά και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας αναζήτησης του καταστήματος ψηφοφορίας (εκλογικό κέντρο) την ημέρα των εκλογών, ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους δημότες του δημοσιοποιώντας τα εκλογικά κέντρα με τα ονόματα των εγγεγραμμένων σε αυτά ψηφοφόρων, όπως αυτά κοινοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Για τον ίδιο λόγο, θα υπάρχουν δύο σημεία ενημέρωσης των ψηφοφόρων, ένα έξω από τα ΚΕΠ της πόλης του Κιλκίς και ένα έξω από το δημοτικό κατάστημα που θα λειτουργούν την Κυριακή των εκλογών από την έναρξη έως το πέρας της ψηφοφορίας.

Επισημαίνεται ότι, όπου υπάρχει πίσω από τον αύξοντα αριθμό του εκλογικού κέντρου υπάρχει η ένδειξη (Α) οι εκλογείς θα ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές Εκλογές, ενώ οπού υπάρχει η ένδειξη (Β) οι εκλογείς θα ψηφίσουν για τις Δημοτικές και τις Τοπικές Εκλογές. Τέλος, όταν πίσω από τον αύξοντα αριθμό του εκλογικού κέντρου δεν υπάρχει καμία ένδειξη, οι εκλογείς θα ψηφίσουν και για τις τέσσερις εκλογές.


Δείτε που ακριβώς ψηφίσετε εσείς, ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.