Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Περιοδεία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Μιχαήλ Μιχάλη, στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Το Κιλκίς επισκέφτηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και στο Δημαρχείο Κιλκίς, μαζί με κλιμάκιο υποψήφιων Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Μιχάλης Μιχαήλ σε όλες τις συζητήσεις που έκανε επισήμανε ότι ο λαός της χώρας και του Κιλκίς γνωρίζει καλά ότι το ΚΚΕ ήταν και είναι το μοναδικό Κόμμα που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα, βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα τις ανάγκες των εργαζόμενων και των οικογενειών τους.

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ μέσα και έξω από την Ευρωβουλή, τη Βουλή, τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια, καταθέτει συνεχώς προτάσεις για την ελάφρυνση των λαϊκών οικογενειών από τα βάρη της κρίσης, αλλά και προτάσεις που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες του λαού, στα εργασιακά, την παιδεία, την υγεία, την πρόνοια, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κατοικία, τις διακοπές κ.ά.

Την ίδια ώρα, όλα τα υπόλοιπα κόμματα, καλλιεργούν τη λογική του μικρότερου κακού και των χαμηλών απαιτήσεων, ενώ στήνουν ψευτοκαβγάδες για να αποπροσανατολίσουν το λαό και να τον εγκλωβίσουν στο γνωστό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.

Ειδικά στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική σημείωσε τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν εξαιτίας της κρατικής υποχρηματοδότησης, σε υποδομές, υλικά, συντήρηση οχημάτων, μέσα ατομικής προστασίας, ακόμα και προσωπικό. Και σημείωσε ότι αυτή η πολιτική δεν είναι τυχαία, αλλά απορρέει από την πολιτική της ΕΕ, την οποία υπηρετούν πιστά ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα. Αυτή η αντιλαϊκή πολιτική θέλει για παράδειγμα την Αστυνομία, αντί να «κυνηγάει» το οργανωμένο έγκλημα να στρέφεται απέναντι στο λαό και στο κίνημα, θέλει τις υπηρεσίες πυρόσβεσης και πολιτικής προστασίας να εμπορευματοποιούνται.

Έτσι ο λαός μένει τελικά απροστάτευτος, έρμαιο της φύσης σε περιπτώσεις πυρκαγιάς, πλημμύρας, σεισμού, χιονοπτώσεων, ενώ όλο και περισσότερο πληρώνει και θα πληρώνει για να έχει αυτές τις υπηρεσίες.

Την ίδια ώρα αυξάνεται η εντατικοποίηση της εργασίας και στα Σώματα Ασφαλείας, όπως και σε άλλους εργασιακούς χώρους, αυξάνονται τα ατυχήματα σε ώρα υπηρεσίας ακόμα και τα θανατηφόρα, ενώ οι μισθοί των ένστολων παραμένουν καθηλωμένοι.

Ο Μιχάλης Μιχαήλ κάλεσε τους εργαζόμενους στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική, να στηρίξουν το ΚΚΕ και στους αγώνες, αλλά και την κάλπη την ερχόμενη Κυριακή, γιατί με ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ θα πάρει ανάσα ο λαός, θα αποκτήσει αισιοδοξία, και θα δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.