Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Αρχή με διακρίσεις για τον στίβο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην Κατερίνη διεξήχθησαν το Σάββατο 13 Απριλίου οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου Π-Κ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας με τη συμμετοχή αθλητών-τριων από Πιερία - Ημαθία - Πέλλα και Κιλκίς.

Το νεοσύστατο αγωνιστικό τμήμα του Αλέξανδρου Κιλκίς πραγματοποίησε την πρώτη του παρουσία συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα με έναν αθλητή και μία αθλήτρια καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει διακρίσεις κατακτώντας δύο μετάλλια .

Ο Ανέστης Σιατρίδης ήταν νικητής στα 400μ με 57''06 και τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 200μ με 25''05 (-2.4), ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία της παγκορασίδας Στέλλας Παρασκευά, που κατέκτησε την 4η θέση στα 1500 μ με νέο ατομικό ρεκόρ 5'39''51.

Σε έναν άλλο μεγάλο αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Διεθνούς Μαραθώνιου "Μέγας Αλέξανδρος" , το τμήμα στίβου Αλέξανδρου Κιλκίς είχε συμμετοχή στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., με την δεκατετράχρονη Στέλλα Μαργαριτίδου που ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 198η θέση στις γυναίκες και 19η στην κατηγορία της με 29'07 .

Επόμενος αγώνες για τους αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι το Διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 που θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου στο στάδιο των Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.