Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με ισοπαλία 1-1 συνέχισε η β’ ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς με αντίπαλο τον ΑΟ Καστανιών. 

Η ομάδα της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας με πολλές κύριες απουσίες λόγω σχολικών εκδρομών προσπάθησε να επικρατήσει στο παιχνίδι και να πάρει τους 3 βαθμούς αλλά δεν τα κατάφερε. Προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ χωρίς αποτέλεσμα λόγω βεβιασμένων ενεργειών και του κακού αγωνιστικού χώρου. Το παιχνίδι δεν είχε τελικές φάσεις επικίνδυνες για τις δυο εστίες.

Στο 82’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ενώ οι νεαροί των Ελπίδων έκαναν το 1-1 στο 90+ με πολύ ωραίο τελείωμα του Πουρσανίδη.

Επόμενος αντίπαλος την Κυριακή 5 Μαΐου στην Ευκαρπία με την Θύελλα Αγ. Πέτρου ενώ μεσολαβεί ο άνευ αγώνας με τον Κεραυνό Χωρυγίου .

Σύνθεση : Μουχτάρης , Κων/δης, Μαργαριτόπουλος (82’ Ναλμπάντης), Παρτσαλίδης, Πολυχρόνου,Κατσάρας, Ζάλτος (63’ Ζαφειρόπουλος), Δημητριάδης, Παπαδόπουλος (88’ Πουρσανίδης), Μπούνζτρα, Ρεμπετσιώτης (78’ Ναούμης).

Σε μία πανέμορφη γιορτή εξελίχθηκε η τελετή απονομής Κυπέλλων που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κιλκίς την Κυριακή 21 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου.

Εκτός από τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας, η εκδήλωση περιελάμβανε παρέλαση των τμημάτων όλων των ομάδων που συμμετείχαν και απονομές διπλωμάτων και Κυπέλλων.

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς κατέκτησε την 1η θέση σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (Κ14,Κ12 και Κ10) με τους μικρούς αθλητές του Αλέξανδρου να αποσπούν το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Ένα ζεστό χειροκρότημα, βέβαια, που κέρδισαν τα παιδιά όλων των ομάδων που συμμετείχαν μέσα σε ένα όμορφο αθλητικό κλίμα άμιλλας και ευγενούς συναγωνισμού.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς κ. Χαράλαμπο Δαμιανίδης ο Γεν. Γραμματέας κ. Κώστας Πάταρας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς κ. Βασίλης Χατζηαποστόλου ενώ παραβρέθηκαν και τα μέλη του ΔΣ οι κκ Άγγελος Αρκούδας , Γιάννης Πασχαλίδης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδικού Πρωταθλήματος κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Με νίκη και μάλιστα με πολύ καλό ποδόσφαιρο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ακαδημία μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας όπου συμμετέχει στην κατηγορία Κ12 . 

Το Τμήμα "Ίντερ" των κκ Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη επικράτησε άνετα της Ακαδημίας του Παύλου Μελά στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες είχε ήδη εξασφαλιστεί προ πολλού. Ασφαλώς τα παιχνίδια αντιμετωπίζονται ως αξιόπιστα αγωνιστικά τεστ και όχι με αυτοσκοπό τη νίκη και την συγκομιδή βαθμών καθώς όλα τα αποτελέσματα μπορούν να αποφέρουν χρήσιμα παιδαγωγικά συμπεράσματα στη διαχείρισή τους. 

Τώρα αναμένεται η κλήρωση στην επόμενη φάση. 

Συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές και στους προπονητές τους.

Οι πολλές ελλείψεις βασικών παικτών, οι δοκιμές νέων και η συμμετοχή 5 ποδοσφαιριστών από την β΄ομάδα, έφεραν την ήττα στο φιλικό παιχνίδι του Αλέξανδρου Κιλκίς στην Τρίγλια με 2-0. 

Η τοπική δευτεραθλήτρια ομάδα του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής εν όψη της προετοιμασίας της για τα μπαράζ ανόδου στην FOUTBALEAGUE πέτυχε 2 τέρματα σε κάθε ένα ημίχρονο. Ο Αλέξανδρος απείλησε με τον Καραγιάννη με εξ επαφής κεφάλια άουτ στο 32΄ του πρώτου ημιχρόνου.

Η σύνθεση της ομάδας του Αλέξανδρου: Ζάικος, Βόσδου, Σερταρίδης, υπό δοκιμη(2002),Βασιλειαδης,Κερτουκα(2001) Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Μπούζντρα (β ομάδα 2002), Καραγιάννης(2001), υπό δοκιμή. Αγωνίστηκαν επίσης από την β΄ομάδα οι Ζαφειρόπουλος, Δημητριάδης, Τσαχουρίδης, Πολυχρόνου . 

Ο Μάκης Κατσαβάκης ικανοποιήθηκε από την προσπάθεια των παικτών του που στάθηκαν πολύ ανταγωνιστικά απέναντι σε μια ομάδα με παίκτες έμπειρους όπως ο Σουάνης, Μιλκούδης και Ντούνγκα, έτοιμοι για άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς εύχεται Καλό Πάσχα σε όλους τους φιλάθλους του Κιλκίς.

Ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο είχαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου που αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις των Shooters το Σάββατο 20 Απριλίου.

Μολονότι ο καιρός είχε κακά κέφια , οι αθλητές όλων των ομάδων έδειξαν διάθεση για καλό ποδόσφαιρο.

Αγωνίστηκαν τα τμήματα «Μάντσεστερ» στην Κ10, «Μπάρστα» και «Άρσεναλ» στην Κ8.

Στην κατηγορία Κ14 τα τμήματα «Μίλαν» και «Ρεάλ» παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Σε Τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία της Θεσσαλονίκης Joga Bonito θα συμμετάσχει η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς.

Τα Τμήματα που θα αγωνιστούν θα είναι η «Μάντσεστερ» στην Κατηγορία Κ10 και η «Ίντερ» στην Κατηγορία Κ12.

Το Τουρνουά ξεκινά τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου και ολοκληρώνεται τη Μ. Τετάρτη, με συμμετοχή πολλών Ακαδημιών όπως η Ακαδημία «Αγ. Παρασκευής» , η «Ιταλική Ακαδημία», η « FC Mikra», η «Art Soccer School», η «United Καλαμαριάς» , ο «Αστέρας Ραιδεστού» και ο «Α.Ο. Καρδίας».

Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.