Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Η Φούλα Αμπδαρμάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Η Φούλα Αμπδαρμάνη, θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Φούλα Αμπδαρμάνη είναι παιδί πολιτικών προσφύγων και γεννήθηκε στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Λαϊκής Οικονομίας της Τασκένδης και εργάστηκε στην ίδια πόλη σε Οικονομικά Ινστιτούτα.

Το 1981 επαναπατρίστηκε και από τότε ζει στο Κιλκίς, όπου εργάστηκε ως εργάτρια στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου. Όλα αυτά τα χρόνια είχε ενεργό συνδικαλιστική δράση, ήταν μέλος του σωματείου εργαζομένων στη «Ρίκερ» και αργότερα εκλέχτηκε στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στα «Κλωστήρια Θεσσαλονίκης».

Σήμερα είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς και μέλος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς.

Η Φούλα Αμπδαρμάνη είναι μία ακόμα δοκιμασμένη αγωνίστρια του εργατικού κινήματος και των γυναικών, η οποία μπαίνει στη μάχη ώστε η «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» να εκλέξει πολύ περισσότερους δημοτικούς συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, γιατί οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Η σημασία να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές και η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ξεχωριστή για τις εργαζόμενες γυναίκες και τις μητέρες, γιατί το ΚΚΕ αντιπαλεύει στο Δήμο, την Περιφέρεια, τη Βουλή και την Ευρωβουλή το αντιδραστικό πλαίσιο, όπου η φροντίδα της οικογένειας, των ηλικιωμένων, των ασθενών, των ΑΜΕΑ, αντί για κοινωνικό δικαίωμα αντιμετωπίζεται ακόμα περισσότερο ως ατομική υπόθεση. Έτσι επιβαρύνονται ιδιαίτερα οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων που φορτώνονται όλα αυτά τα βάρη χωρίς να υπάρχει κρατική υποστήριξη.

Την ίδια ώρα ενισχύονται η εκμετάλλευση και η καταπίεση των εργαζόμενων γυναικών με ελαστικές σχέσεις εργασίας. Μειώνεται η κρατική προστασία και στοχοποιείται η μητρότητα από την εργοδοσία. Γενικεύονται οι τεράστιες ελλείψεις κρατικών υποδομών και υπηρεσιών που διευκολύνουν τις γυναίκες να δουλέψουν, όπως οι μαζικοί αποκλεισμοί παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς και άλλα.

Γι’ αυτό χρειάζεται να ενισχυθεί όσο περισσότερο γίνεται η «Λαϊκή Συσπείρωση», το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, που έχει την μόνη προοδευτική πολιτική, γιατί βάζει στο επίκεντρο των προτάσεών του την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών με βάση το επίπεδο ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων το 2019 και όχι τις ανάγκες των επιχειρηματικών και των εργολάβων όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι και κόμματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.