Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Η ¨Τόλμη" Κιλκίς στην κοπή πίτας της Ένωσης Ταεκβοντό Β. Ελλάδος

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Γιορτή αθλητισμού της μεγάλης οικογένειας ( ΕΤΑΒΕ ) Ένωσης Ταεκβοντό Β. Ελλάδος με την καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας διεξήχθη το Σάββατο 23/02/2019 στο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή των γονέων και φίλων του αθλήματος ήταν πολύ μεγάλη με στόχο να συγχαρούν όλους τους αθλητές-ριες. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν όλοι οι αθλητές-ριες επιβραβεύοντας τους για τις διακρίσεις από πρωταθλήματα παγκόσμια, πανευρωπαϊκά, πανελλήνια και από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα ( ΕΤΑΒΕ )με την υψηλότερη βαθμολογία τους και την εισαγωγή τους στο κλιμάκιο.

Δικαίωμα για το κλιμάκιο έχουν επίσης στην ισοβαθμία και τα μετάλλια σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Την εκδήλωση τίμησαν παράγοντες της αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης δίνοντας συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και την ουσία και στόχο της εκδήλωσης.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με γονείς και αθλητές-ριες που βραβεύτηκαν.

Αναστασιάδης Σεβαστιανός

Κουτσός Αριστείδης

Παπουτσής Αθανάσιος

Δαδούπης Φώτιος

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης

Μιχαηλίδου Χρυσή

Ταξιάρχη Σοφία

Συγχαρητήρια έδωσε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στη διοργάνωση μέσω του προπονητή Λεμονίδη Γεωργίου με ένα σύντομο χαιρετισμό, στον πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ κ. Μανώλη Χρήστο και στο Διοικητικό Συμβούλιο για την προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να αναγνωριστούν οι προσπάθειες όλων των αθλητών-ριών όποιου επιπέδου και τους γονείς για τη στήριξη με το ελάχιστο που είναι η ηθική αμοιβή. 

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς του συλλόγου μας για την αμέριστη στήριξη σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τα παιδιά τους που τα θεωρούμε και δικά μας παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.