Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Τρελό πάρτι μασκέ από τον Άθλο Κιλκίς την Τσικνοπέμπτη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 28 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη) πραγματοποιήθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς Πάρτι Μασκέ στις εγκαταστάσεις του σωματείου.

Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι αθλητές άλλα και οι γονείς τους. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με την συμμετοχή των μικρών και μεγάλων αθλητών του συλλόγου σε ένα ξέφρενο μασκέ πάρτι με μουσική και χορό από όλους.

Στο πάρτι πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός του καλύτερου καρναβαλιού και βραβεύτηκαν τα τρία καλύτερα όπου παρέλαβαν τα έπαθλα τους άλλα και όμορφα δώρα. 

Πραγματοποιήθηκε επίσης διαγωνισμός Survival διαδρομής και πολλά χορευτικά δρώμενα από την δασκάλα Zumba του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ.

Έξω στις εγκαταστάσεις του συλλόγου επί της οδού 21ης Ιουνίου 43 Golden Athlos το Δ.Σ. του σωματείου ακολούθησε το έθιμο του τσικνίσματος ψήνοντας κρεατικά σε μια τεράστια ψησταριά τροφοδοτώντας δωρεάν όλους με τα ανάλογα σουβλάκια άλλα και με την ανάλογη τσίκνα που αρμόζει στην ημέρα.

Όλα κύλησαν υπέροχα με αθλητές, γονείς και δάσκαλους να γίνονται όλοι μια οικογένεια και να διασκεδάζουν μέχρι αργά το βράδυ. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές νικηφόρους αγώνες με διακρίσεις για την συνέχεια.





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.