Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

"Απαγόρευση εθνοφυλάκων να παρελάσουν την 25η Μαρτίου"

Υπογράφει
ο Δημήτρης Παρίδης 
Πολιτευτής του ΛΑΟΣ Κιλκίς 
Την 25η Μαρτίου ο Ελληνισμός γιορτάζει την απελευθέρωσή του από τον τουρκικό ζυγό  και γιορτάζεται απανταχού της υφηλίου. Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί να καταργήσει τις παρελάσεις των δύο  μεγαλυτέρων εθνικών εορτών και ακόμα, να καταργήσει τις επετείους με φασιστικές - προδοτικές  επιβολές , αλλάζοντας στην ουσία την ίδια την ιστορία, όπως έκανε προσφάτως με το Μακεδονικό.

Ένα βασικό στοιχείο απόδειξης των όσων αναφέρω , είναι η φασιστική απόφαση του υπουργείου  εθνικής άμυνας, να απαγορεύσει τις παρελάσεις των εθνοφυλάκων για να μην υμνήσουν  το εμβατήριο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ” 


Είναι αυτό μόνο ή υποσκάπτεται προπαγάνδα  εξασθένησης της εθνικής μας άμυνας; Πως εξηγείται το φαινόμενο που οι εθνοφύλακες  διατάχθηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους; Πως εξηγείται η μείωση της στρατιωτικής θητείας  σε 6 μήνες σε ειδικές κοινωνικές ομάδες καταρχήν; 

Πώς εξηγείται η εξαφάνιση του  Β’ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ με έδρα την Βέροια; Πως εξηγείται η σκέψη της ΕΕ να δημιουργήσει ευρωστρατό που το μεγαλύτερο μέρος του θα βρίσκεται στην Ελλάδα; 

Πως εξηγείται η ήδη έντονη παρουσία της FRONTEX με δεκάδες ξένα αστυνομικά οχήματα στο νομό μας που τα περισσότερα εξ αυτών είναι γερμανικά με την ένδειξη POLIZEI; 

Η εξήγηση είναι μια και πασιφανής. Για όλα αυτά υπάρχει σκοπιμότητα και στόχευση που καλλιεργείται εδώ και πολλά χρόνια από συμφέροντα ξένων δυνάμεων οικονομικής και στρατιωτικής ισχύος, να διαμελίσουν

τη χώρα. Δυστυχώς για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, στην εξουσία βρίσκονται και όχι τυχαίως ΕΦΙΑΛΤΕΣ, που εξυπηρετούν για ιδιοτελείς λόγους τα ξένα συμφέροντα. Χάριν της δημοκρατίας, η δημοκρατία έπαψε να υπάρχει..αφού οι αποφάσεις βγαίνουν από την πλειοψηφία των βουλευτών, που με δημοκρατικό και συνταγματικό δήθεν τρόπο όμως με πιέσεις ισχυρών παραγόντων του παγκόσμιου γίγνεσθαι , αποφασίζουν άλλα από αυτά που ο Ελληνικός λαός τους εμπιστεύτηκε.

Στο πολυετές αυτό σχέδιο αναμφισβήτητα συνέβαλαν τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και  το επιβεβαίωσε η τότε πρόεδρος της βουλής κυρία Μπενάκη όταν παρέδιδε την προεδρία της  Ελληνικής δημοκρατίας στον κ. Παπούλια, αναφερόμενη σε ενδεχόμενες αλλαγές συνόρων στα  Βαλκάνια, χάριν της δημοκρατίας. 

Αν αυτό δε λέει τίποτα για κάποιους ανθέλληνες ή ακόμα και για κάποιους αδιάφορους, ο Ελληνικός λαός που δακρύζει όταν υμνεί τον εθνικό μας ύμνο , θα ραγίσουν καρδιές, όταν όλοι μαζί θα υμνήσουμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ, στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Η Μακεδονία υπάρχει, η Μακεδονία είναι εδώ,  η Μακεδονία ήταν είναι και θα παραμείνει  για πάντα Ελληνική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.