Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Δρεμισιώτη Άγγελου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Άγγελος Δρεμισιώτης είναι ένας άνθρωπος πρότυπο για την εκπροσώπηση της Ελληνικής οικογένειας και της Κιλκισιώτικης επαρχίας στα αυτοδιοικητικά. Συνεχίζει την πορεία του στο στίβο της ζωής και των κοινών με την συμμετοχή του πια στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Κατάγεται από τον Γαλλικό, όπου και διαμένει με τη σύζυγο του και τα πέντε παιδιά τους. Η οικογένειά του έχει ταυτόχρονη εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης αφού το μικρότερο μέλος της είναι μόλις 3,5 χρονών και το μεγαλύτερο παιδί τους ετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες εξετάσεις της 3ης Λυκείου.

Επί 20 έτη ο Άγγελος υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία σε μάχιμες θέσεις κυρίως σε οδικές περιπολίες και στην εκπόνηση ειδικών επιχειρησιακών σχεδιασμών για την προστασία του πολίτη. Σήμερα πια είναι παράλληλα και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς όπως ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του.

Με πλήρη γνώση των προβλημάτων του Νομού Κιλκίς λόγω των καίριων θέσεων που έχει υπηρετήσει, ο Άγγελος Δρεμισιώτης γνωρίζει από πρώτο χέρι τι απασχολεί τους συμπολίτες μας και πως να αντιμετωπίσει με αξιοπιστία και επαγγελματισμό τα θέματα της κοινωνίας. Όλα τα χρόνια της διαμονής του στον Γαλλικό απασχολήθηκε ενεργά και με την ποδοσφαιρική ομάδα από διάφορα πόστα και σήμερα διατελεί πρόεδρος στον Αθλητικό Μορφωτικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Ολυμπιακός Γαλλικού Κιλκίς.

Ο Άγγελος με την πορεία του μέχρι σήμερα δίνει την χαριστική βολή στο δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας. Ο πατέρας πρότυπο για τον Δημότη Κιλκίς που ασχολείται με τον αθλητισμό και νοιάζεται για την ασφάλεια όλων μας θέλει να συνεχίσει την ασχολία του με τα κοινά και να προσφέρει τα μέγιστα στον γεννέθλιο τόπο του.

Με εμπειρία σε αυτοδιοικητικές εκλογές και όρεξη να αποδείξει ότι τα χωριά του Κιλκίς αξίζουν το καλύτερο για να αναδειχθούν και να εξελιχθούν, καλωσορίζουμε τον Άγγελο Δρεμισιώτη στην ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στο νικηφόρο αγώνα μας. Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε με τους καλύτερους μαχητές συνοδοιπόρους, για το μέλλον του τόπου και της κοινωνίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.