Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Κοπή πίτας και πρώτες συμμετοχές για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
H χρονιά για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς φέτος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι πρώτες συμμετοχές αθλητών μας σε αγώνες ήταν εξαιρετικές , αλλά και η πρώτη μας γενική συνέλευση -κοπή της βασιλόπιτάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Ράντζο, γέμισε χαρά τις καρδιές μας. 



Εκεί βραβεύτηκε ο πρώτος Κιλκισιώτης αθλητής Πολυμένης Ιωάννης που ολοκλήρωσε τον εμβληματικό αγώνα «Σπάρταθλο» το 2018 τερματίζοντας πρώτος Έλληνας κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Η πολύ συγκινητική η επικοινωνία με την Αγγλία και τον Γιάννη , ήταν ικανή να μας δώσει φτερά για να συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε τα όρια μας. 

Η βράβευση 2 γλυκών μαμάδων, της Μαρίας Στάμου και της Σοφίας Κουρτίδου, που αμέσως μετά την απόκτηση των παιδιών τους δεν σταμάτησαν να αγαπούν την άθληση και να διεκδικούν χρόνο γι’ αυτή, μας χάρισε μεγάλα τρυφερά χαμόγελα ενώ τα αναμνηστικά στις δύο μαμάδες παρέδωσε σε μία συμβολική κίνηση η Δεληνικόλα Μαρία μητέρα 13 παιδιών και ενεργό μέλος του συλλόγου.
Το καλύτερο όμως κομμάτι ήταν το χιούμορ και η διάθεση όλων των μελών μας, που δεν θα μπορούσε να περιγραφεί με καμία εικόνα ή λέξη.

Το πρωί της ίδιας μέρας διεξήχθη ο 3ος "Salewa-Rogkas" , ένας ορεινός αγώνας 27 χιλ. με 1900 μέτρα ανάβασης και εκκίνηση-τερματισμό το Λιτόχωρο.

Παρά τον μεγάλο όγκο χιονιού τις προηγούμενες ημέρες ο αγώνας διεξήχθη σε ένα μάλλον ανοιξιάτικο κλίμα με μαγευτικές εικόνες για άλλη μία φορά.
Από τον ΣΔΥΚ συμμετείχαν οι Θοδωρής Φαχουρίδης, Μπάμπης Μακρίδης και Κώστας Παχνής

Επιτυχημένη και με αυξημένη συμμετοχή σε σχέση με πέρυσι η φετινή και δεύτερη διοργάνωση του Βυζαντινού αγώνα Μεγάρων, απόστασης 50 χιλιομέτρων, που διοργανώθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. 

Ο Σύλλογος μας ήταν εκεί με τον Στέλιο Δελόγλου, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά το 2019. 

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.