Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Γαστρονομικές Κοινότητες - Γαστρονομικοί Προορισμοί" του Γιώργου Πίττα

Δελτίο τύπου Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας
Την παρασκευή 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Γουμένισσας από το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλογου Γουμένισσας σε συνεργασία με τo Τ.Ε.Ι Σίνδου Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, τη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Παιονίας, το Επιμελητήριο Κιλκίς και την Αναπτυξιακή Κιλκίς, η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση με θέμα τη παρουσίαση του βιβλίου "Γαστρονομικές Κοινότητες - Γαστρονομικοί Προορισμοί" του Γιώργου Πίττα. 

Η εκδήλωση αφορά συνέχεια της προσπάθειας να αποκτήσει η περιοχή της Γουμένισσας, Γαστρονομική ταυτότητα.

Ομιλητές της Εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής τουρισμού Κ. Φώτης Κιλιπίρης, ο καθηγητής γαστρονομίας Κ. Γεώργιος Παλησίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Π.Κ.Μ. Κ. Καραμισάκη Μιχαλία, η δημοσιογράφος Κ. Μπήλιω Τσουκαλά,η επιχειρηματίας και οινοποιός Κ. Χλόη Χατζηβαρύτη και ο Ιδιοκτήτης της εταιρείας γάλακτος και τυροκομικών ΛΥΚΑΣ ΙΚΕ κ. Γιώργος Λύκας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο αντιδήμαρχος Κ. Παμπορακης Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Τζούρτζος Αθανάσιος, Κ. Αλίρης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμένισσας Πατέρας Χριστόδουλος καθώς και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κιλκίς Α' Αντιπρόεδρος Κ. Σιωνίδης Κωνσταντίνος, Β' Αντιπρόεδρος Κ.Βιολιτζής Κωνσταντίνος, το μέλος Δ.Σ κ.Τσέτος Σωτήριος, υπεύθυνη αναπτυξιακών προγραμμάτων Κα. Καλλογερίδου Μαρία.

Ως συνέχεια της προσπάθειας αυτής θα διοργανωθούν στο μέλλον δράσεις που αφορούν τη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής όπως σεμινάρια εκπαίδευσης επιχειρηματιών, food festival κ.λ.π. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.