Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Η εορταστική δράση της Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης


Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης 
Η Ομάδα μας είναι γνωστή για το δημοσιογραφικό αλλά και φιλανθρωπικό έργο της. Όλοι μάς γνωρίζετε μέσα από τις υποβληθείσες προτάσεις μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τόσο των κατοίκων της Ειδομένης όσο και της ευρύτερης περιοχής του δήμου Παιονίας. Έχουμε καταξιωθεί ως δραστήρια ομάδα, αποτελούμενη από ενεργά στελέχη, πονοκέφαλος για αρμοδίους! 

Περίοπτη θέση στην ευαισθητοποίησή μας κατέχουν οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής μας, στους οποίους οφείλουμε πολλά. Σχετικές δράσεις μας που απευθύνονται σε ηλικιωμένους κατοίκους είναι η έκδοση και ΔΩΡΕΑΝ διανομή ετησίως των ημερολογίων, η εκτύπωση και η ΔΩΡΕΑΝ διανομή φυλλαδίων με οδηγίες προστασίας από επιτήδειους που αποσκοπούν στην εξαπάτηση, ο τηλεφωνικός κατάλογος κατοίκων Ειδομένης και υπηρεσιών που διανεμήθηκε και αυτός ΔΩΡΕΑΝ. 

Αιτηθήκαμε, επίσης, για το κοινό καλό τακτικότερη συγκοινωνία στον τόπο μας, διαμορφώσαμε ολοκληρωμένη πρόταση επαναλειτουργίας του αγροτικού Ιατρείου προς όφελος των ηλικιωμένων μας, και τέλος έγινε προσπάθεια λειτουργίας κέντρου συνεστιάσεων στην πλατεία του χωριού.

Στο εορταστικό κλίμα των ημερών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, που όλοι περνάμε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, συγγενικά ή φιλικά, η ομάδα μας σκέφτηκε τους ανθρώπους που είναι μόνοι τους. Αποφασίσαμε να τους επισκεφτούμε για να τους ευχηθούμε καλή χρονιά. 

Επιλέξαμε μερικούς και πραγματοποιήσαμε την ολιγόλεπτη επίσκεψή μας... Εγκάρδιες ευχές και έντονα συναισθήματα που κάποιος, επιτέλους, τους σκέφτεται!

Θα πείτε, αφού κάναμε μια πράξη ανιδιοτελή, γιατί την ανακοινώνουμε;

Επειδή θέλουμε, μέσα από τις δράσεις μας, να μας γνωρίσει ο κόσμος σε πρώτο πρόσωπο και να παρακινήσουμε, όσους μπορούμε, να μιμηθούν τις δράσεις μας, ώστε όλο και περισσότεροι να ευαισθητοποιηθούν προσφέροντας ανιδιοτελώς στους συνανθρώπους μας.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε... Καλή χρονιά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.