Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους στην ετήσια γιορτή του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
«Ταξίδι χαράς και αυτογνωσίας», με τη βοήθεια του ΜΑΓΟΥ ΤΟΥ ΟΖ «ανέβηκε» στο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ για παιδιά μελών του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) καθώς και δομών φιλοξενίας της κεντρικής Μακεδονίας (Παιδικό Χωριό SOS, Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο κ.α.) Στο κατάμεστο θέατρο της Θεσσαλονίκης, οι μικροί προσκεκλημένοι του ΙΣΘ πήραν πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων και ένα ιστορικό βιβλίο.


Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας «Πρόκειται για μια πλήρη έκδοση για παιδιά, με την ιστορία της Μακεδονίας, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, υπό την αιγίδα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Το βιβλίο έχει ιδιαίτερη αξία. Για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι την ιστορία και την ελληνικότητα της μακεδονικής γης, στην οποία ζούμε. Για να ξέρουν πώς θα απαντούν σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελλάδα…»

Η θεατρική παράσταση της "Παιδικής Σκηνής Θεσσαλονίκης" καταχειροκροτήθηκε ενώ ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας συνεχάρη τους συντελεστές του έργου που με τον πιο ευφάνταστο και διασκεδαστικό τρόπο «διδάσκουν» το μεγαλείο και τη δύναμη της ψυχής. Όλοι, μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν "στη χώρα του Οζ" και ανακάλυψαν πως η «μαγεία» υπάρχει δίπλα μας αρκεί να θέλουμε να τη δούμε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.