Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Μια ώρα αργότερα θα ανοίξουν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου τα σχολεία του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με απόφαση Δημάρχου Κιλκίς όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς θα ανοίξουν και αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου, μία ώρα αργότερα από το προκαθορισμένο ωράριο λειτουργίας τους, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον παγετό και πιθανή χιονόπτωση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων, μετά τις γιορτές του δωδεκαημέρου, κύλησε σε ρυθμούς κανονικότητας χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα ως προς την πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού στον προαύλειο σχολικό χώρο αλλά και ως προς τα συστήματα θέρμανσης και υδροδότησης των σχολικών μονάδων.

Για τον αποχιονισμό των ογδόντα έξι σε σύνολο σχολείων του Δήμου εργάστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο τεχνικά συνεργεία. Τα έργα αποχιονισμού συνεχίζονται σε όλους τους δρόμους της πόλης του Κιλκίς και των οικισμών του Δήμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.