Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Απάντηση Κ. Παπαδάκη στο Τμήμα Βόλεϊ του "Αίαντα" Κιλκίς

Απάντηση στην Ακαδημία Βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου «Αίας Κιλκίς» έδωσε ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπαδάκης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στη «Γ», σε ό,τι αφορά στην έλλειψη θέρμανσης του παλιού κλειστού γυμναστηρίου, όπου και πραγματοποιούνται οι προπονήσεις πολλών συλλόγων, μεταξύ αυτών και του «Αίαντα».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Παπαδάκης, το παλιό γυμναστήριο μετά τις παγωνιές του 2017, που δημιούργησαν πληθώρα προβλημάτων στη λειτουργία του, ανακαινίστηκε και παραδόθηκε για χρήση στο Δήμο Κιλκίς μόλις τον περασμένο Οκτώβρη.

Έκτοτε, παρόλο που λειτουργεί χωρίς θέρμανση, για την επισκευή της οποίας γίνονται προσπάθειες όπως μας είπε, δεν έχουν σημειωθεί παράπονα από άλλους συλλόγους.

Σε σχέση με τις αιχμές που αφήνει η ανακοίνωση σε ό,τι αφορά στη στήριξη του Δήμου Κιλκίς προς τους συλλόγους που κάνουν χρήση των Γυμναστηρίων του ΔΑΚ, ο κ. Παπαδάκης απάντησε με την αύξηση των ωρών χρήσης. Ειδικότερα, όπως μας ανέφερε, ο Δήμος Κιλκίς από τις 3 ώρες που διέθετε πέρσι τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε κάθε σύλλογο, φέτος τις έχει αυξήσει στις 6.

Επιπλέον, όπως επεσήμανε, παρά τα σοβαρά κύματα κακοκαιρίας, με τις έντονες χιονοπτώσεις και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που είχαμε το περασμένο διάστημα, και τα δύο κλειστά γυμναστήρια του ΔΑΚ παρέμειναν ανοικτά, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των αθλητικών συλλόγων της πόλης.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.